Befejeződött a fedett pályás atlétikai szezon. A Zalaszám ZAC-nál elégedettek az atléták elért eredményeivel. A fedett pályás szezon után már javában készülnek a szabadtérire a klubnál, ahol szintén eredményes szereplést várnak sportolóiktól.

- A fedett pályás idényből Szűcs Valdó eredményei kívánkoznak az élre - fogalmazott tömören Szakály István, a Zalaszám ZAC ügyvezetője. - Valdó megnyerte a magyar bajnokságot 60 gáton, és a nemzetközi porondon is figyelemre méltó eredményeket ért el. Egyre közelebb kerül, hogy a tokiói olimpián ott legyen.

- Élversenyzőjük mellett még kik teljesítettek jól a szezon során?

- Muszil Ágnes az ifjúságiak mezőnyében 800 méteren meglepetés aranyat szerzett, az OB-n. Szintén ugyan ebben a korosztályban Pető András 60 m gáton ezüst-, 200 méter síkon bronzéremmel gazdagodott. A serdülőknél Röszler Dóra 60 m gáton lett aranyérmes. A Zalaszám ZAC csapatai is szépen teljesítettek, újonc együtteseink két bronzérmet szereztek az országos bajnokságon.

- A fiatalok mellett a szeniorok is jól teljesítettek az ob-n?

- Ketten jeleskedte az idei ob során. Dr. Csóra Zsanett megnyerte a súlylökést, második lett magasugrásban, távolugrásban bronzérmet szerzett. Góczánné Tóth Zsuzsa két rövid távfutó számban szerzett érmet. A 60 méteres síkfutásban és 200 méteren egyaránt ezüstéremmel gyarapodott. Figyelemreméltó eredményt ért el a téli dobóbajnokságon Óházi Júlia, aki diszkoszvetésben a harmadik helyen zárt.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates