Már két fordulót is lejátszottak tekézők Szuper Ligájában. A ZTE ZÁÉV női csapata szeretné megvédeni bajnoki címét erre megvan az esélye, hiszen biztosan hozta a tavaszi mérkőzéseit. Emellett a Bajnokok Ligájában is jól áll az első találkozó után.

 

BajanJanos- Örültünk a nagyobb szünetnek sérültjeink rendbe jöttek - összegzett Baján János edző. - Teljes leállás nem volt, a szünetben is mozogni kellett a lányoknak. Valójában január elején kezdtük a felkészülést. Az elején a fizikai képességek fejlesztése volt a cél, később a dobó edzések kerültek előtérbe. Két napos összetartást is beiktattunk a programba. Az egyik napon Bábolnán játszottunk, a másik napon Répcelakon. Célunk a csapat fizikális állapotának felmérése volt, ezen kívül. egymás ellen dobtak a lányok, felkészülési tornán nem vettünk részt.

 

- Mit terveznek a tavaszi idényre?

 

- Már a bajnokság elején tudtuk, mely csapatok harcolhatnak a bajnoki címért. Az éllovas Ferencváros mellett a két ősi rivális a Győr és a Rákoshegy I. csapata küzdhet rajtunk kívül az aranyéremért. Izgalmas tavaszra számítunk, úgy látjuk, kezünkben van a lehetőség a címvédésre. A riválisok közül a Győr és a Ferencváros Egerszegre látogat, egyedül csak a Rákoshegynél vendégeskedünk. A címvédéshez fontos lesz, hogy a rangadókon jól szerepeljünk, illetve a papírforma mérkőzéseket kötelező lesz hoznunk. Célunk a bajnoki cím megvédése.

 

- A nemzetközi porondon is érdekeltek...

 

– A Bajnokok Ligájában szeretnénk jól szerepelni. A román Marosvásárhely ellen tovább kellene lépnünk.. Az első mérkőzés eredménye alapján, amelyet 6:2-re megnyertünk, nem lehetetlen elvárás a négyes döntőbe kerülés.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates