balazs csaladEgerszegi szenior atléták sikerei

Két héttel az Egerszegen megrendezésre kerülő Magyarország-Svájc-Ausztria-Csehország-Szlovénia-Horvátország szenior válogatott viadal előtt Budapesten rendezték a 35 év felettiek országos bajnokságát.

 

goczannetothzsuzsaCsoraZsanettA Góczánné Tóth Zsuzsa - Csóra Zsanett női duóhoz csatlakozott a Balázs Zsolt-Balázs Erik apa-fia páros. Így már négy Zalaszám ZAC örökifjú atléta képviselte Zalaegerszeget az ob-n.

 

A leghamarabb és a leggyorsabban Góczánné Tóth Zsuzsa tudta megszerezni a bajnoki aranyérmet, hisz most csak a 100 m-es síkfutásban állt rajthoz és aratott rajt-cél győzelmet.

 

Csóra Zsanett a négy próbában előbb megnyerte a magasugrást, utána a távolugrást, majd gerelyhajításban is győzött és ráadásként ezüstérmes lett súlylökésben.

 

 

balazs csalad

 

A valódi meglepetést a Balázs Zsolt-Balázs Erik férfi páros okozta. A Zalaszám ZAC színeiben a korábbi ZTE kapus Balázs Zsolt bajnoki negyedik helyen végzett gerelyhajításban és diszkoszvetésben. Fia, Erik túltett édesapján, mivel aranyérmet nyert kalapácsvetésben, aztán ezüstöt nehéz kalapáccsal, majd bronzot gerelyhajításban, illetve súlylökésben.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates