KolyokAtleta190202Az idők kezdete óta a gyerekeket mindig érdekelte a versengés és az, hogy erejüket összemérjék a többiekkel. A gyerekversenyek legtöbbször a felnőtt versenyek kicsinyített változatai, azonban ez helytelen hisz kora specializációhoz vezet, megakadályozva a gyerekek harmonikus fejlődését.

 

Az IAAF munkatársai kidolgoztak egy közel 30 gyakorlatból álló feladatsort, mely segítségével a kölyök atléták játékos formában ismerkednek az atlétika sportággal. Ebből a feladatsorból szemezgettek a Zalaszám-ZAC edzői mikor összeállították a a PSM Protech Hungaria Kupa feladatait.

 

KolyokAtleta190202

 

A Zalaszám-ZAC Petőfi-Landorhegyi-Mindszenty és a KVDSE kölyökatléta csoportjai mérték össze felkészültségüket: kereszt szegdelésben-gát váltóban- térdelésből dobásban- Forma 1 versenyben és 6 perces futásban. A jóhangulatú versenyt a Petőfi Sándor Általános Iskola kölyök atlétái nyerték meg szoros küzdelemben a Landorhegyisek előtt.


A győztes csapat: Gerencsér Anna, Tarsoly Hanna, Bartáky Bendegúz, Csalló Noel, Simon Judit, Peresztegi Zalán, Márton Attila, Tuboly Milán. Edzők: Bruszik Péter, Szabó Gábor.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates