DSCF5499a netreTovábbra is a Zalaszám a fő szponzor.

Immár 16. alkalommal újította meg névadó főszponzori szerződését a Zalaszám Kft. a Zalaegerszegi Atlétikai Clubbal.

 

Szakály István, az egyesület ügyvezető igazgatója a hét elején megtartott sajtótájékoztatón elmondta, hogy a klub tovább folytatja a tömegesítést,ezért nem mond le a Kölyök Atlétikai Programról és továbbra is részt vesz a Sport XXI. országos programban. Új helyzetet jelent a sportegyesület életében, hogy Zalaegerszegről már 6 egyetemista atlétát tudnak szponzorálni és a megyeszékhelyhez kötni.

 

DSCF5490 ab

 

A vidék ob, a Ki a leggyorsabb,ki a legkitartóbb atléta? országos verseny mellett hét régiós versenyt is rendeznek. Ezek kiemelkedő eseménye lesz a június másodiki országos váltófutó-bajnokság majd július huszadikán hat nemzet - Magyarország-Svájc-Ausztria-Horvátország-Szovénia- Szlovákia- szenior válogatott viadala: Ez utóbbi két rendezvény szponzorainak felkutatása nem kis feladat, ezért számítanak egy szélesebb körű összefogásra. Bíznak abban, hogy néhány sportolójuk ott lesz a nemzeti válogatottakban és a világversenyeken.

 

DSCF5491 ab

 

Az ünnepélyes ceremónián dr. Szász Péter cégtulajdonos és Kámán Vilmos klubelnök aláírták az idei évre szóló névadó főszponzori szerződést.

 

DSCF5499a netre

 

Vigh László országgyűlési képviselő hangsúlyozta eddig és ezután is segíti majd ezt a jól szervezett egyesületet, BalaiczZoltán polgármester pedig konkrét támogatási összeget ígért a Zalaszám Zalaegerszegi Atlétikai Clubnak.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates