Évzáró az egerszegi atlétáknál

 

Ünnepi közgyűléssel zárta negyedszázados jubileumi évét  Zalaszám - ZAC. A kiváló edzők, elkötelezett vezetők, az eredményes sportolók mellett a támogatóknak és rendszeres tudósítóknak is köszönetet mondtak ezen alkalomból az egerszegi megyeházán tartott rendezvényen. 


Huszonöt éve 23 alapító taggal hozták létre a Zalaegerszegi Atlétika Klubot. Közülük tízen még mindig kötődnek az időközben többször nevet váltott egyesülethez, így köszönthette a klub vezetése képviseletében Tóth Zoltán, a klubot húsz esztendeig irányító elnök Kozáry Ágnest, a város első olimpikonját, Ács Juditot, Balazsic Renátát, Gróf Andreát és Kálmán Esztert is a jelenlegi bajnokok mellett.

 

 ZAC17.11.26

 

A szponzorok mellett az önkormányzat is az egyesület mellé állt, ennek egyik idei példája a 8 sávos rekortán pálya átadása, mely a felkészülést segíti.


A sikeres működést bizonyítja az év során kiadott több mint 400 oldalas könyv, mely a dobogósokat és egyéb eredményeket őrzi meg az utókornak. Az idén ezen sikerek még tovább bővültek. Aranyeső volt a diákolimpián, mely jól mutatja a klub és az iskolák közötti együttműködést. Ezüstök a felnőtt országos bajnokságban, Eb-re kijutás, „aranyosak” voltak a juniorok és a szeniorok is. Aztán csapatbajnokság döntő és Szuper Ligás szereplés, felnőtt világbajnokság, új országos csúcs. Ennyi dióhéjban a jubileumi év mérlege. Nem csoda, ha glédában álltak az átadandó elismerések a közgyűlésen.

 

ZACKozary

 


A küldötteket és a meghívott vendégeket Kámán Vilmos elnök köszöntötte, az írásbeli beszámolót pedig Szakály István ügyvezető igazgató egészítette ki. Majd felolvasták Gyulai Miklósnak, a magyar atlétikai szövetség elnökének köszöntő levelét.

 

A díszplakettek átadását követően felszólalt még a fő támogató cég képviseletében dr Szász Péter, a Zalaszám Informatika Kft. ügyvezető igazgatója, Balaicz Zoltán polgármester, Vigh László országgyűlési képviselő. Barta András pedig a szokásoknak megfelelően a pénzügyi mérleget ismertette.

 


A program állófogadással zárult.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates