Atlétika

SzucsValdoNemzSpA magyar atlétika munkamániás új csillaga.

Az Egyesült Államokban készülő magyar gátfutó, Szűcs Valdó élete eddigi legjobb fedett pályás idényét tudhatja maga mögött, nemzetközi szinten is fantasztikusnak számító eredményeket ért el. Megküzdött a sikerért, nagyon kemény két éven van túl – a Nemzeti Sportnak beszélt a betegségéről, a támaszairól, és arról, hogyan lett rengeteg munkával az álmodozó, de kitartó zalaegerszegi kissrácból magyar bajnok atléta.

Befejeződött a fedett pályás atlétikai szezon. A Zalaszám ZAC-nál elégedettek az atléták elért eredményeivel. A fedett pályás szezon után már javában készülnek a szabadtérire a klubnál, ahol szintén eredményes szereplést várnak sportolóiktól.

Szűcs Valdó, a Zalaszám ZAC a gátfutója vasárnap a fedett pályás országos atlétikai bajnokságon kitűnő teljesítménnyel legyőzte a hosszú sérülése után ismét versenyző, sokszor magyar bajnok dr. Baji Balázst.

MuszilA11aPető András: egy ezüst,egy bronz

 

A hét végén Budapesten rendezte a Magyar Atlétikai Szövetség az országos fedett pályás ifjúsági és junior bajnokságot.

Kauzli20aA városi atlétikai centrumban megrendezett Zalaegerszeg nyílt fedett pályás bajnokságán, a Kondex Kupán különösen a rövidtávfutó versenyszámokban születtek jó eredmények.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates