Egyéni sportok

Nyílt vízi úszó ob Balatonfüreden

Balatonfüreden az úszás világnapján nyílt vízi úszó világkupát rendeztek, amely egyben felnőtt ob is volt. Egyben az ifjúsági korosztályok részére is megtartották a nyílt vízi országos bajnokságot.

Győrött, a közelgő ifjúsági Európa bajnokság színhelyén rendezték meg a hét végén Magyarország ifjúsági atlétikai bajnokságát. A 623 nevező közt ott volt a Zalaszám ZAC két kiválósága is.

Szombaton a csehországi Vyskovban rendezték meg a Csehország-Lengyelország-Szovénia-Szlovákia-Magyarország U20-as válogatott atlétikai viadalt. A magyar válogatottat a Zalaszám ZAC két atlétája erősítette.

Ferenczi18.06.17Ferenczi Melinda a Landorhegyiben

Immár hagyománnyá vált a Landorhegyi iskolában, hogy évről évre meghívjon és példaként állítson sportiskolás tanulói elé egy-egy olyan eredményes sportolót, aki a város szülötte, vagy pályafutását éppen az intézmény falai között kezdte.

A  magyar bajnokságra, a gyulai memoriálra és az Európa bajnokságra készülődő Szűcs Valdó, a Zalaszám ZAC gátfutója re Genfben 13,99 mp-es teljesítménnyel megnyerte a 110 m-es gátfutók versenyét.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates