Egyéni sportok

SzucsValdoNemzSpA magyar atlétika munkamániás új csillaga.

Az Egyesült Államokban készülő magyar gátfutó, Szűcs Valdó élete eddigi legjobb fedett pályás idényét tudhatja maga mögött, nemzetközi szinten is fantasztikusnak számító eredményeket ért el. Megküzdött a sikerért, nagyon kemény két éven van túl – a Nemzeti Sportnak beszélt a betegségéről, a támaszairól, és arról, hogyan lett rengeteg munkával az álmodozó, de kitartó zalaegerszegi kissrácból magyar bajnok atléta.

SavariasulyaA ZTE súlyemelői Szombathelyen kiemelt versenyen, a Savaria Kupa - IX. Tóth Géza Emlékversenyen indultak.

Új év, új célok Mányoki Attila előtt


Mányoki Attila egerszegi hosszútávúszó 2019-ben ért fel a csúcsra. Kevesen gondolnák, hogy egészségügyi okok miatt választotta az úszást. Szülei, mivel asztmás volt levitték az uszodába, és ott ragadt.

Befejeződött a fedett pályás atlétikai szezon. A Zalaszám ZAC-nál elégedettek az atléták elért eredményeivel. A fedett pályás szezon után már javában készülnek a szabadtérire a klubnál, ahol szintén eredményes szereplést várnak sportolóiktól.

A tanulás sem gátolja az eredményességben


Bár későn kezdte a súlyemelést Rácz Dániel, a ZTE SK versenyzője, egyre jobb eredményeket ér el sportágában. A fiatal emelő a felnőttek között is már letette névjegyét. A legutóbbi felnőtt országos bajnokságon a 61 kilósok mezőnyében bronzérmet szerzett. Dániel Veszprémben végez felsőfokú tanulmányokat, de nem tett le, hogy kedvenc sportágában jó eredményeket érjen el.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates