Egyéni sportok

Elekes Gergo1A MOL Tehetségtámogató Sportpályázatának Zala megyei győztese idén a nagykanizsai Elekes Gergő lett, aki az íjászatban ért már el eddig is figyelemre méltó eredményeket.

LoveszetA PLSE Nagykanizsa sportlövői számára talán könnyebb a helyzet, hiszen olyan egyéni sportágról van szó, ahol a versenyzők tudnak kellő távolságot tartani.

Zalaco SeresNagy valószínűséggel az utolsó sporttal kapcsolatos sajtótájékoztatót tartották a városházán. A koronavírus járvány miatt meghatározatlan időre megszűnnek a sajtótájékoztatók jelentette be Balaicz Zoltán, Zalaegerszeg polgármestere. Zárásként a Zalaco Zrt. három éves névhasználói szponzori szerződést kötött a Zalaegerszegi Úszó Klubbal.

A kerékpározás népszerűsége megmaradt Nagykanizsán a járvány ideje alatt is - egyben köszönhetően a remek időjárási körülményeknek. A régi hetes úton Nagykanizsa és Galambok között nem kevés bringással találkozhattunk.

SzucsValdoNemzSpA magyar atlétika munkamániás új csillaga.

Az Egyesült Államokban készülő magyar gátfutó, Szűcs Valdó élete eddigi legjobb fedett pályás idényét tudhatja maga mögött, nemzetközi szinten is fantasztikusnak számító eredményeket ért el. Megküzdött a sikerért, nagyon kemény két éven van túl – a Nemzeti Sportnak beszélt a betegségéről, a támaszairól, és arról, hogyan lett rengeteg munkával az álmodozó, de kitartó zalaegerszegi kissrácból magyar bajnok atléta.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates