Egyéni sportok

A Zalaszám ZAC atlétái a héten két nemzetközi versenyen is elindultak. A Budapest Openen erős nemzetközi mezőnyben Veiland Violetta régi jó szokásához hűen Márton Anita mögött most is ezüstérmet nyert súlylökésben. Ott Benjamin 800 m-en 1;53,77 perces időeredménnyel 6. helyen ért célba.

junior4x100Három egerszegi váltó is dobogóra állhatott.

Vasárnap is kegyeibe fogadta az időjárás a " zalaegerszegi atlétikai hétvége" versenyzőit és szervezőit. A Zalaegerszeg Nagydíja-Zalaszám Kupa Országos Váltófutó Bajnokságon összesen 173 váltó állt rajthoz.

Először rendez váltófutó ob-t a Zalaszám ZAC.

Az egyesület történetében először sikerült Zalaegerszegre hozni az országos váltófutó bajnokságot - tájékoztatta a sajtó képviselőit Szakály István, a Zalaszám ZAC ügyvezető igazgatója. A június 1-2-i hétvégén megrendezésre kerülő eseményre több, mint ezer igazolt atléta érkezik a városba.

roszlerdoriNépes mezőnyök a Zalaszám és a WHC kupán.

Két versennyel indult az erszegi atlétikai hétvége. Előbb a 11-13 éves fiatalok vették birtokba a sporttelepet. A 240 ifjú atléta 60 és 800 m-en,valamint távolugrásban és kislabda hajításban versenyzett a WHC kupáért és érmekért.

VargaDominika KaposvarAz 51. Videoton-Csik Ferenc Úszó Emlékversenynek immár az új 50 méteres uszoda adott otthont Kaposváron. A rangos versenyen a Délzalai Vízmű SE Polgár Sándor edző vezetése mellett két versenyzővel képviseltette magát.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates