TeniszharmadikA Kanizsa Teniszcentrumban az Interspar nyílt amatőr páros teniszverseny a kanizsai fedett pályás versengés szezonbeli harmadik fordulója volt és ezúttal érkeztek olyan városokból is indulók, ahonnan eddig nem gyakran futottak be.


A versenyen így egy igencsak színvonalas mezőny remek meccseinek, váratlan eredményeinek, valamint nagykanizsai sikereknek tapsolhattak a résztvevők.


A győzelmet a versenyen végig magabiztosan játszó Halász Dávid-Szalai Sándor (Energia Szabadidősport Klub) szerezte meg a Gáspár László-Tóth János (Marcali-Balatonkeresztúr) duó előtt, akik több kiemeltet legyőzve jutottak a döntőbe.

Teniszharmadik


Végeredmény: 1. Halász Dávid-Szalai Sándor (Energia Szabadidősport Klub), 2. Gáspár László-Tóth János (Marcali-Balatonkeresztúr), 3. Lévai Csaba-Tóth Attila (Energia Szabadidősport Klub-Röpte TC) és Paál Barnabás-Kardos Péter (Zalaegerszeg-Zsámbék).


A vigaszágon olyan játékosok mérkőztek, akik már több versenyt nyertek a kanizsai sorozaton belül, vagyis a szintén színvonalas vigaszdöntőt a Minor Levente-Vukics Balázs (Nagyatád-Energia Szabadidősport Klub) nyerte a Magyar Attila-Theisz József (Pécs) párosa ellen.


A pontverseny állása 3 forduló után: 1.Szalai Sándor (Energia) 46 pont, 2. Paál Barnabás (Zalaegerszeg) 40, 3. dr. Füle Attila (Energia) és Nagy Csaba (Röpte TC) 35-35.

Megosztások

News Show Pro GK5

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates