Idén is megrendezik Zalaegerszegen a már hagyományos teremlabdarúgó tornát, a Csarnok Kupát.

Az esemény helyszínén, a Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnokban megtartott sajtótájékoztatón Balaicz Zoltán polgármester elmondta, hogy a tavalyi siker is jelezte, hogy érdemes volt ujjá éleszteni a Csarnok Kupát, amely a mozogni vágyókat szolgálja. Örvendetes, hogy már nemcsak Zalából, hanem szinte az egész ország területéről érkeznek csapatok. Az önkormányzat is indít csapatot, de az nem lép pályára, marad a szurkolásnál. Örvendetes ténynek nevezte, hogy idén nem kell belépőt váltani a tornára, a nézők ingyen tekinthetik meg a mérkőzéseket.


Bánhegyi Péter, a rendező Egerszegi Sport és Turizmus Kft. ügyvezetője elmondta a csapatok december 7-10-e között mérkőznek a serlegekért a csarnokban. A torna megrendezését szakmailag az MLSZ Zala Megyei Igazgatósága segíti, pénzügyileg az Intersport támogatja.

Három csoportban rendezik a küzdelmeket, az öregfiúk 2 kategóriában (45 év felettiek) 13 csapat december 7-én 12 órától lép pályára. Az öregfiúk 1 kategóriában (34 év felettiek) 12 csapat december 8-án 10 órától kezdi meg a küzdelmeket. A felnőttek - 34 csapat - december 9-én és 10-én 8 órától kezdik a mérkőzéseket. Az együttesek előbb csoportmérkőzéseket játszanak, majd következik az egyenes kieséses rendszer.


Minden kategóriában az első három helyezett díjazásban részesül. A nyilvános sorsolást 2017. december elsején (pénteken) 17,30-tól tartják a helyszínen.


A torna népszerűségét jelzi, hogy nevezések érkeztek Ajkáról, Balatonkeresztúrról, Budapestről, Bükről, Debrecenből, Keszthelyről, Körmendről,Kőszegről, Lentiből, Nagykanizsáról, Sárvárról, Siófokról, Sopronból, Szombathelyről, Tatabányáról, Zalalövőről és Zalaegerszegről.

Megosztások

News Show Pro GK5

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates