Szabadidősport

tekeamatorBefejeződtek a Zalaegerszeg Városi és Körzeti Tekézők Egyesületeinek Szövetsége (ZVKTESZ) által kiírt 2018.-2019. évi szabadidős teke csapatbajnokságok. A három, egymás mellett párhuzamosan futó bajnokságban az alábbi eredmények születtek.

ropi190507Az egerszegi vegyes röplabdázók május elején az Ostoros csarnokban kilenc csapatos tornával köszöntek el a termi szezontól. Az egész napot betöltő tornán ismét itt volt a szervátültetettek válogatottja. Rajtuk kívül Szombathelyről és Kaposvárról érkeztek csapatok a hat helyi együttes mellé, amelyek között a ZTE női csapata is megmérettette magát.

KanizsaOpen2019Az elmúlt hétvégén a Kanizsa Teniszcentrumban a Kanizsa Open teniszversenyt rendezték meg, mely természetesen beleszámított a kanizsai pontszerző sorozatba.
A pénzdíjas tornán ezúttal 32 induló szerepelt 11 településről.

A zalaegerszegi amatőr röplabdások már tizenkettedik éve segítik a magyar szervátültetettek röplabda-válogatottjának felkészülését a különböző világversenyekre. Az áprilisban megrendezett hat csapatos röplabdatorna is ezt a célt szolgálta.

Somogyielsoseg2019A Kanizsa Teniszcentrumban a Zalakarosi Fürdő nyílt amatőr páros teniszverseny volt az újabb fordulója az amatőr teniszezők sorozatának, amelyen harmincketten léptek pályára.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates