Közösségi

VlaszakdedikalasAz ünnepi könyvhét nagykanizsai eseményeinek sorában került bemutatásra a 60 év a fociban Nagykanizsán című kötet, melyben a szerző, egyben az egykori legendás kanizsai hálóőr, Vlaszák Géza írta meg, mint a korszak ismerője a dél-zalai város labdarúgásának eseményeit, egyben a korábbi kapus futballban töltött több mint fél évszázados történetét.

Csik Ferenc halálának 73. évfordulóján Keszthelyen megemlékezést és koszorúzási ünnepséget tartottak az olimpiai bajnok tiszteletére.

KimeA hagyományoknak megfelelően Nagykanizsa városa idén is köszöntötte a város legjobb sportolóit, felkészítőit, edzőit, illetve sportegyesületeit a Hevesi Sándor Művelődési Központban.

Horvath dij 2018A kiskanizsai Móricz Zsigmond Művelődési Házban tizenharmadik alkalommal adták át a labdarúgó Horváth János Díj elismeréseit a legjobb gyermek, serdülő és ifjúsági korosztályos helyi focistáknak, míg a Lervencz-díj keretében az elmúlt esztendőben a Sáskák SE gárdájánál a kitartó lelkesedést díjazták.

Seffer11Elhunyt Seffer József, Keszthely város sporttörténetének egyik legjobb kézilabdázója.

2018. év első napjának hajnalán életének 68. évében, vonyarcvashegyi otthonában meghalt Seffer József, a Keszthelyi Haladás - amelynek megalakulásától tagja volt - gólkirálya. Játékosként korán befutott és az ifjúsági válogatottban is szerepelhetett.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates