Egyéb sportok

Ujvideki kavalkad18.11.18Szépen helytálltak a kanizsaiak.

A szerbiai Újvidék városa immár tízedik alkalommal adott otthont három földrész táncosainak - az európaiak mellett ázsiaiak és dél-afrikaiak is indultak. A közel 4000 táncos seregszemléjén a nagykanizsai Szan-Dia FSC 38 versenyzővel és öt gyakorlattal képviseltette magát.

Skotvb1Vekas Martin, a Zalaszám-ZAC nehézatlétája 10. helyen végzett a Franciaországban megrendezett Skót-felföldi vb-n, amelyen 22 nemzet versenyzői vettek részt.

A Plastex Kanizsa Kajak-Kenu Klub egy kisebb csapattal vett részt a fővárosban a kajak-kenusok Lágymányos Kupáján, ennek dacára szép eredményekkel térhettek haza a versenyzői.

Átadták Zalaegerszegen, a Gébárti tónál a Magyar Kajak Kenu Szövetség mobil csónakház programjának keretében 25 millió forintból megépült létesítményt. A bázis a Zalaegerszegi Kajak Kenu Sárkányhajó Egyesület sportolóinak lesz az otthona.

KalovicsAdelA Plastex Kanizsa Kajak-Kenu Klub versenyzői igencsak nehéz, de annál eredményesebb két bajnokságon jutottak túl az elmúlt hetekben. Az első bajnokságot a gyermek és kölyök korú versenyzőknek rendezték Fadd-Domboriban, s ugyan megbetegedés hátráltatta a kanizsai versenyzőket, de így is komoly eredményeket értek el.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates