Egyéb sportok

Ferincz vinczeA közelmúltban – még a járványügyi veszélyhelyzet kihirdetése előtt - a zalai ultrakönnyű repülősöket is meginvitálták a Motoros Könnyűrepülő Sport Szövetség díjátadójára.

VigRozi1A napokban rendezték a Magyar Triatlon Szövetség díjkiosztó gáláját a fővárosban, az ELTE Gömb Aulájában, hogy az elmúlt esztendő legjobbjait elismerésben részesítsék.

NoviSad SzanDiaTizenkét ország 4000 táncosa szerepelhetett Szerbiában, az újvidéki Dance Fest Novi Sad elnevezésű rendezvényen, melyen a Szan-Dia FSC 32 versenyzővel, egyben nyolc gyakorlattal indult az úgynevezett acro, open és musical kategóriákban - gyerek és junior 1 korosztályos lányokkal.

Pécs adott otthont a kötélugrók egyköteles és páros magyar bajnokságának, melyen a nagykanizsai Szan-Dia FSC hat egyéni és 4 páros gyakorlattal indult – egyben az idényük első versenyén.

Remeklő modellezők.

A tapolcai sportrepülőtéren rendezték meg az F1H vitorlázó és az F1K szénsavmotoros repülőmodellek országos bajnokságát. A versenyen ott voltak a Zalaegerszegi Városi Modellező Klub sportolói.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates