NJK Morahalom1Kanizsai cselgáncsosok a korosztályos ob-n.

Mórahalom adott otthont cselgáncsban a diák C korosztály (10 évesek) országos bajnokságának. Az eseményen 68 egyesület 201 versenyzője (49 lány és 152 fiú) lépett szőnyegre, köztük négyen a Nagykanizsai Judo Klub-Röntgen Kanizsa versenyzői.


NJK MorahalomA kiváló szervezésű versenyen remek nagykanizsai eredmények születtek, hiszen Nagy Kornél 39 kg-ban harmadik, Köveskáli Zója 45 kg-ban ötödik, Weinausz Péter 50 kg-ban pedig hetedik lett.

- Nagy Kornél végig nagyot küzdött – elevenítette fel Hóbár Péter, az NJK edzője a történteket. - Az első mérkőzésén kicsit álmosan kezdett és vereséget szenvedett, így számára csak a vigaszág marad. A mérkőzések közötti szünet aztán elég volt számára ahhoz, hogy fejben összeszedje magát és elhiggye, van keresnivalója a mezőnyben. Az edzői utasításokat betartva szépen menetelt előre és a végén egy gigászi csatában sikerült megszereznie a bronzérmet a legnépesebb, 25 indulót felvonultató súlycsoportban. Zója ezúttal kicsit bátortalanul küzdött, látszott rajta az izgalom, ez pedig a dobogós helyezésébe került. Péter teljesítményére is büszkék lehetünk, mivel sikerült túllépnie önmagán és kihoznia magából a maximumot. Méltó lezárása volt tehát ennek az évnek az egyéni küzdelmeket tekintve a Csongrád megyei esemény.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates