Egyéb sportok

A zalaegerszegi amatőr röplabdások már tizenkettedik éve segítik a magyar szervátültetettek röplabda-válogatottjának felkészülését a különböző világversenyekre. Az áprilisban megrendezett hat csapatos röplabdatorna is ezt a célt szolgálta.

Tollas9KeszthKilencedik alkalommal rendezte meg a Keszthelyi Tollaslabda Egyesület (KETE) hagyományos éves regionális felnőtt amatőr tollaslabda-versenyét. Az eseményre idén 56 fő résztvevő érkezett kilenc településről.

KanizsaOpen2019Az elmúlt hétvégén a Kanizsa Teniszcentrumban a Kanizsa Open teniszversenyt rendezték meg, mely természetesen beleszámított a kanizsai pontszerző sorozatba.
A pénzdíjas tornán ezúttal 32 induló szerepelt 11 településről.

Kötöttfogású birkózó országos bajnokságot rendeztek Zalaegerszegen a diák I. korcsoport (12-13 éves) számára. Az egerszegi korcsoportos ob-ra a kaposvári területi bajnokságról lehetett továbbjutni, a Kanizsai Birkózó Sportegyesület versenyzői közül a 63 kg-os Pőcze Bence elsőként, míg a 35 kg-os Fata Lajos harmadikként jutott súlycsoportjuk legjobbjai közé.

RuzicsEgerben rendezték meg a Diák II. kategória (2008-2009) kötöttfogású birkózó verseny országos döntőjét, amelyen 187-en indultak. Az országos fináléba a Zalaegerszegi Birkózó SE két sportolója jutott be.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates