Egyéb sportok

VigRozi1A napokban rendezték a Magyar Triatlon Szövetség díjkiosztó gáláját a fővárosban, az ELTE Gömb Aulájában, hogy az elmúlt esztendő legjobbjait elismerésben részesítsék.

Teniszfedett19utA Kanizsa Teniszcentrumban a kanizsai teniszezők fedett pályás szezonjának negyedik pontszerző nyílt összesorsolásos kieséses nyílt amatőr páros versenyét rendezték. A 25 induló ezúttal nyolc különböző településről érkezett.

BatthyanyFeki19A nagykanizsai NSzC Zsigmondy Vilmos Szakképző Iskolájában ismét megrendezték a Zsigmondy Kupa- XI. Fekete Szabolcs Teremlabdarúgó Emléktornát.

Pécs adott otthont a kötélugrók egyköteles és páros magyar bajnokságának, melyen a nagykanizsai Szan-Dia FSC hat egyéni és 4 páros gyakorlattal indult – egyben az idényük első versenyén.

NoviSad SzanDiaTizenkét ország 4000 táncosa szerepelhetett Szerbiában, az újvidéki Dance Fest Novi Sad elnevezésű rendezvényen, melyen a Szan-Dia FSC 32 versenyzővel, egyben nyolc gyakorlattal indult az úgynevezett acro, open és musical kategóriákban - gyerek és junior 1 korosztályos lányokkal.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates