Egyéb sportok

VlaszakdedikalasAz ünnepi könyvhét nagykanizsai eseményeinek sorában került bemutatásra a 60 év a fociban Nagykanizsán című kötet, melyben a szerző, egyben az egykori legendás kanizsai hálóőr, Vlaszák Géza írta meg, mint a korszak ismerője a dél-zalai város labdarúgásának eseményeit, egyben a korábbi kapus futballban töltött több mint fél évszázados történetét.

RadaKupaA dartsosok legutóbbi Rada Kupájára 24 nevezés érkezett, melyet immár harmadik alkalommal rendeztek meg Nagyradán.

VeteranIfjú veteránok a gyepen 

Tótszentmártonban rendezték a zalai veterán, hatvan év felettiek labdarúgó bajnokságának első tavaszi fordulóját, mely a mostani eredményeivel a következő találkozókra sem kevés izgalmakat ígér.

 

Győrben rendezte meg a Magyar Ugrókötelesek Szövetsége a diákolimpia országos döntőjét, ahol nagyszerű zalaegerszegi siker született.

 

Soltvadkerten rendezték meg a diák I (13-14-évesek) korcsoportosok szabadfogású birkózó országos bajnokságát és a döntőkbe a területi versenyekről összesen 220 versenyző jutott be, köztük kanizsaiak és egerszegiek is.

Megosztások

News Show Pro GK5

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates