A sport életünk kitörölhetetlen része, akkor is, ha nem mindenki érzi így. És az marad a jövőben is.

 

A ZalaSport online kis csapata azt tűzte ki célul, hogy a portálja segítségével bemutassa a sport szebbik arcát, a küzdelmes, szürke mindennapokból – ha rövid időre is – más világba hívja át a fiatalokat, beleértve az örök fiatalokat (aki képes lelkesedni csapatáért, izgulni egy sporteseményen az évei számától függetlenül nem lehet öreg), a gyerekek számára pedig olyan élményt kínáljon, ami életük végéig elkíséri őket.

  

Működésünk több mint tíz éve alatt sohasem kértünk anyagi támogatást látogatóinktól, szolgáltatásainkat – így az élő sportközvetítések megtekintését - bárki ingyenesen igénybe vehette. A jövőben is ezen az úton szeretnénk járni. Lehetőségeinknek azonban korlátot szab szűkös anyagi hátterünk. Ezért nem tehetünk mást, mint kihasználva weboldalunk adottságait, megjelenési (hirdetési,reklámozási) lehetőségeket kínálunk vállalkozások és magánszemélyek számára.

 

Az, amit kínálunk, nem fogja egyetlen vállalkozás üzletmenetét sem döntő módon fellendíteni, senki számára nem szerez dicsőséget, de aki igénybe veszi, az jelzi, hogy valakikhez, egy nagyon nagy családhoz tartozik.

 

Amit most konkrétan ajánlani tudunk:

 

A ZalaSport online főoldalán - erre a célra kialakított modulban - megjelenítjük nevét, vagy nevét és emblémáját azoknak, akik ezt kérik – s az arra való kattintás után feljön az ő weboldaluk.

 

1. Ha valaki csak nevét és internetes oldalának elérhetőségét adja meg, ennek baráti díja 2019 évre mindössze 15 eFt . (120x25 px méretben elhelyezve)

 

Minta:          zalasport hird111

 

2. ha emblémáját is kéri megjelentetni, akkor az 25 eFt- szintén ez év december 31-ig történő megjelenéssel. (120x37 px méretben elhelyezve)

 

Minta:         Farao

 

Aki élni kíván az általunk kínált valamelyik lehetőséggel, semmi mást nem kell tennie, mint emailben megadni a következő adatokat:

 

Első változat megrendelése esetén megjelenésre szánt rövidített cégnév és weblap címe, második változat esetén plusz az embléma (jpg vagy cdr formátumban) megküldése, (vagy a jelzett méretben a kész anyag).

 

A számlázáshoz kérnénk a pontos számlacímet és adószámot megadni. (Áfamentes számlát küldünk).

 

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates