Zalaegerszegen, az egykori Pais iskola használaton kívüli tornatermébe költözött a küzdősportok három – a Grappling (földharc), a Thai Boksz és a Kyokushinkai karate - szakága. Az ünnepélyes teremavatón megjelent Vígh László országgyűlési képviselő, dr. Sifter Rózsa kormánymegbízott, Balaicz Zoltán polgármester és Makovecz Tamás, a kulturális-, oktatási-, sport-bizottság elnöke.

 

IMG 5316 ab


Elsőként Balaicz Zoltán örömét fejezte ki, hogy a városban sorra lelnek otthonra az egyes sportágak. A dzsudócentrumot a Kertvárosban alakították ki és több szabadtéri edzőpálya is létesült. A létesítmények épülnek, megújulnak a városban, szolgálják a mozgás kedvelőket. Eredményes munkát, jó eredményeket kívánt a sportolóknak.

 

IMG 5301 ab


Vígh László a sport fontosságát ecsetelte. Úgy vélte kétféle embertípus van, vannak olyanok, akik életük során felhúzzák tornacipőt, s vannak olyanok, akik nem. Azaz életük során sportolnak, vagy sem. Hangsúlyozta, nagyon fontos, hogy legyen példakép az emberek előtt, így könnyebben megnyerhetők a mozgásnak, a sportolásnak.


Makovecz Tamás elmondta, hogy hosszú ideig tanított az egykori iskolában. Nagyon örül neki, hogy a több éve üresen álló tornaterem új funkciót kapott. Számára az utánpótlás nevelés mindig elsődleges volt, s nagyon örül, hogy sok fiatalt lát a teremben. Reméli, a központot tartalommal töltik meg a sportolók.

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates