Nyomtatás

Évzáró közgyűlés a tájfutóknál.

A Trió Egerszeg ZTC közgyűlése meghallgatta Fehér Ferenc elnök beszámolóját, melyből kiderült, hogy a tavasszal 25 éves egyesület eddig legsikeresebb évét zárta. Az egyesületek országos rangsorba a 8. helyen zárt, s a bajnoki versenyeken kétszer annyi pontot gyűjtöttek mint a tavalyi évben.

Összesen 30 magyar bajnoki érmet szereztek a klub tagjai, melyek közül az utánpótlás és a szenior versenyzők is kivették részüket. Hat magyar bajnoki címnek is örülhettek a ZTC-sek – Porgányi Márk és Sárecz Éva egyéniben is nyerni tudott.

Az eredményesség mellett a rendezvényszervezés területén is sokat dolgoztak a klubban. Összesen 46 sporteseményt bonyolítottak le az év folyamán, melyeken több mint 6600-an vettek részt. Kiemelkedett a májusi Tájfutás Világnapi programsorozat, hiszen ezen az egy napon 2406 fővel sikerült a tájfutást megismertetni.

Ezt követően a klub meg jutalmazta a legjobban teljesítő versenyzőit. A legjobb tájfutó a felnőttek között Porgányi Márk és Sárecz Éva lett, míg az utánpótlás korosztályban Csertán András és Porgányi Anna kapta a díjat. A Galambos Péter Díjat idén Fekete Sámuel vehette át. A közgyűlés a jövő évi tervekről szóló tájékoztatással zárult.