Nyomtatás

A klub részéről Vágó László és Vágó Lászlóné által prezentált sajtótájékoztatón elhangzott, az első 15 órakor, a második előadás 18.30 órakor kezdődik a fentebb már említett dátum vasárnapján a Hevesi Sándor Művelődési Központ nagy színháztermében. Egy műsoron belül az első rész az év sikeres produkcióit mutatja be, majd jönnek a legifjabbak, a zumbások és a kötélugró növendékek, búcsúztatják távozóikat, majd a második blokkban már a következő időszak gyakorlataival ismerkedhet meg a közönség, a sztárvendégek pedig Molnár Flóra kanizsai úszó olimpikon, valamint György Tibor artistanövendék lesznek.

FitnessFesztival

A tájékoztató keretében egyben értékelték az esztendőt is az elöljárók és Vágó László elmondta, idén szándékosan nyitottak még jobban külhon felé, ahol olyan látványtáncos megmérettetéseket kerestek, melyeken valódi értéke lehetett nívós helyezéseiknek. Így jutottak el Temesvárra, Prágába, a szerbiai Magyarkanizsára, a poreci világbajnokságról már nem is beszélve. A cél mind inkább ez lesz a továbbiakban is, illetve még több versenyt keresnek a környező országokban.

Vágó Lászlóné hozzátette, a mögöttük hagyott évtized, mely már tényleg a világversenyek jegyében zajlott, eddig is majd' 120 érmet hozott számukra és nem feledkezhetnek meg kötélugróikról sem ezen összevetésben. 2016-ban a hazai versenyek eredményeit is beleértve, az érmek száma 169, kiemelkedő, egyre inkább fajsúlyosabb teljesítménnyel előálló látványtáncosuk Ujj Viktória, míg kötélugrójuk Szabó Péter volt.

S hogy a történet kerek legyen, az egyesületnél azon lesznek, hogy eredményeik még jobbak legyenek.