Nyomtatás

Egy osztállyal feljebb lépnének

 

A Tungsram SE Nagykanizsa női kézilabda együttese a nemrég zárult szezonban felnőtt megyei bajnokságban szerepelt és Tóth László edző együttese imponáló fölénnyel nyerte a pontvadászatot - jogot szerezve ezzel arra, hogy az országos harmadik vonalban, tehát az NB II-ben indulhasson.

 

A nagykanizsai kézilabdázó hölgyek a Zala megyei bajnokság alapszakaszát tízből tíz nyert találkozóval tudták le, majd jöhetett a rájátszás, melynek során további hat sikert könyvelhettek el. A pontveszteség nélkül idény után adódik a kérdés, hogyan tovább, erre a tréner, Tóth László válaszolt.

 

Tungi19

 


- Szeretnénk feljebb menni és elárulhatom, hogy dolgozunk is ezen – így a szakember. - Hogy ez konkrétan mit takar? Nos, nem titok, ehhez bizony erősítenünk kell a kereten, bár azt rögtön hadd tegyem hozzá, arra büszkék lehetünk, hogy Zvolenszky Nóra kivételével az összes játékos saját nevelésű ifistánk.


A fiatalok közt a rutint és mint kiderült, a gólokat a már említett Zvolenszky Nóra szállította, aki az alapszakaszban 121, a rájátszásban 43 alkalommal volt eredményes, természetesen ezzel gólkirályi címet is szerzett. Az ifjúságiak a csoportjuk bajnokságában a második helyen végeztek, az U14-es korcsoportú leányok pedig régiós bajnokságukat megnyerték.