Nyomtatás

Beszámoló közgyűlés a Trió Egerszeg ZTC-nél

Évi rendes közgyűlését tartotta a Trió Egerszeg ZTC tájékozódási futó klub. A közgyűlés napján az Alsóerdőn előbb háziversenyen vettek részt az egyesület sportolói, délután a tekével ismerkedtek, majd következett a tanácskozás.

Fehér Ferenc elnök részletesen ismertette az elmúlt év eredményeit. A tájfutók 2018-ban is jól teljesítettek, 13 bajnoki érmet szereztek, mellette nagy létszámú utánpótláscsapat jött létre a klubnál. A sikeres pénzügyi pályázatok mellett régi és új szponzorok támogatták a ZTC-t. Ennek eredményeként az egyesület anyagi helyzete stabil.

A közgyűlésen megjutalmazták az elmúlt évben jól teljesítő sportolókat. A felnőtt férfiaknál a tájkerékpáros vb-n és Eb-n jól szerepelt Fekete Ágoston lett a legjobb. A nőknél a legfiatalabb szenior korosztályban a négy bajnoki címet szerző Sárecz Éva végzett az élen. Az utánpótlás korú lányoknál Dely Virág Anna, fiúknál Csertán András lett a képzeletbeli bajnok. A legtehetségesebb gyermek sportolónak járó Galambos Péter emlékdíjat Takács Tíciának ítélte oda a klub vezetése.

A közgyűlés zárásaként a küldöttek elfogadták a klub 2019 évi szakmai, pénzügyi tervét.