Nyomtatás


A kanizsaiaknak tavaly mintha éppen rosszkor jött volna a leállás, hiszen éppen belelendülőben voltak, mely az eredményeiken is.


- Valóban nem voltak rosszak az utolsó mérkőzések, játékban is mind jobban összeálltunk - értékelt Benedek József, a Ziccer edzője. - A tavaszi szezonra január közepén kezdtük a felkészülést, edzéseket tudtunk tartani a Mindenki sportpályáján is, de azt is hozzátenném, ahogy a bajnokságban, úgy ezúttal is voltak hiányzóink betegség, vagy éppen tanulmányi elfoglaltságok miatt. Edzőmeccset ugyan egyet tudtunk vívni - a szombathelyi U19-es csapattal -, összességében azonban a téli holtidény munkájára nem panaszkodhatunk.


A játékoskeretben nagy változás nem történt, illetve ott is inkább csak gyarapodtak, az egységesség tehát ugyanúgy adott, mely további fontos pontokat eredményezhet a szezonban.


- Horváth Titanilla kapusunk a Szepetnek SE-hez távozott, Vizi Szilvia a PMFC-től gyakorlatilag visszatérő hozzánk, illetve Kozma Enikőt szereztük meg a Zalaapáti SE-től. Ők úgy vélem, komoly segítséget jelenthetnek számunkra a továbbiakban. Ennek első állomása rögtön vasárnap Sopronban lehet, a helyi SC ellen, mely egyben közvetlen riválisunk. A találkozó megrendezése kissé időjárásfüggő is, mi mindenesetre úgy készülünk, hogy lesz mérkőzés, melyen szeretnénk visszavágni az őszi vereségért, amikor is Kanizsán az utolsó pillanatokban kapott két góllal maradtunk pont nélkül.