Nyomtatás

Idén az Ocean’s Seven végére akar érni.

Sikeres tavalyi esztendőt tudhat maga mögött Mányoki Attila hosszútávúszó. Az egerszegi sportoló az elmúlt évben az Ocean’s Seven sorozat két állomását is teljesítette.

Elsőként Új-Zélandnál hosszú várakozás után úszta át a Cook-szoros. Az elmúlt év őszén nem jelentett neki gondot a Gibraltári-szoros átszelése sem. Mányoki ezzel egy lépésnyire van az Ocean’s Seven teljesítésétől.


Az elmúlt év eredményeit terített asztal mellett megosztotta szponzoraival is. A kiváló sportoló - akinek harminckét támogatója van - videós anyagban számolt be a 2017-es év eredményeiről.. A támogatók sorában ott van Zalaegerszeg önkormányzata is, akit az összejövetelen dr. Vadvári Tibor alpolgármester képviselt. A szponzorok nemcsak anyagilag segítik az úszót, hanem étkezést biztosítanak számára, valamint az egészségügyi háttere létrehozásában is tevékenyen részt vesznek.


Mányoki Attila elmondta 2018-ban szeretné teljesíteni az Ocean’s Seven utolsó állomását az Északi-csatorna átúszását. Ismert ez a próba egyezer már kifogott rajta, az akkor szerzett tapasztalatokat szeretné felhasználni, az újabb kísérlet során.