Nekigyürkőztek. A futsal Kanizsán.

Lassan valóban szárba szökken a még múlt esztendei kezdeményezés, vagyis a Nagykanizsai Futsal Club elkezdte hivatalosan is felkészülését első bajnoki idényére, melyet a Nyugati Régió NB III-as bajnokságában tölthet majd.

Ahogy azt Dominik Zsolt egyesületi elnöktől megtudtuk, a csapat az elmúlt hét csütörtökén kezdett Faller Zoltán szakmai vezető irányításával és a keret gyakorlatilag már kialakultnak tekinthető. Így az egerszegi futsalból térhetett haza, Kanizsára például Béli Milán, Szőke Ádám, Szőke Richárd, vagy éppen Nagy Gergő is.

A bajnokság amúgy november elején kezdődik, az NFC Vas és Győr-Moson-Sopron megyei ellenfelekkel mérkőzhet majd. A nagykanizsaiak elsőként idegenben a Swietelsky-Haladás II csapatával játszanak, az első hazai találkozó időpontja pedig november 13. - akkor a Kőszegi Futball Klub érkezik vendégségbe. A mérkőzést az előzetes tervek szerint a Zsigmondy-csarnokban rendezik és a meccsdömping onnan aztán be is indulhat.

Hírek, információk I.

 • Közzétéve: 2020 szeptember 13 

  Taktikus játékkal

  MTK ZTEFC200913MTK - ZTE FC 0-3 (0-1).

  NB I-es labdarúgó-mérkőzés. Budapest néző. Jv.: Karakó. (Albert, Vígh-Tarsonyi, Bogár, Erdőd). Gólszerző: Favorov (42. p.), Bedi (80. p.), Szánthó (88. p.).

  Bővebben...
 • Közzétéve: 2020 szeptember 21 

  Megvan az első győzelem

  KanizsaSorExtraligaMegkezdődtek az Extraligában is a küzdelmek.

  Budapesten, az Ormai csarnokban megkezdődtek az asztalitenisz Extraliga küzdelmei. A hosszú szünet után a Kanizsa Sörgyár csapata is ebben az osztályban állt asztalhoz.

  Bővebben...

Nem lesz egyszerű a nyolcba kerülni

A kapitány szerint nagyon oda kell figyelniük.

SzaboZsolt1

A kosárlabda-bajnokság elindul, nem tágít az MKOSZ, hiába nő a fertőzöttek száma. Igaz, a sportág érdeke ezt kívánja, de nagy kérdés, hogy ha végig is fut, a valós erőviszonyokat tükrözi-e majd a végeredmény.Bővebben.

Hírek, információk II.

 • Közzétéve:2020 október 04 

  Gólképes védelem, kihagyott helyzetek

  DSC 0723ZTE FC-Budapest Honvéd 2-4 (0-2)

  NB I-es labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg, 2716 néző. Jv.: Bogár (Georgiu, Huszár, Takács, Radványi). Gólszerzők: Lesjak (72. p.), Koszta (93. p.), illetve Tamás (7. p.), Szendrei (28. p.)., Balogh (48. p.), Traore (87.

  ... Bővebben...
 • Közzétéve: 2020 szeptember 24 

  Fontos a vidéki bázisok fejlesztése

  Lazar1Egerszegen a tenisz szövetség elnöke

  Egerszegre látogatott Lázár János, a Magyar Tenisz Szövetség nemrég megválasztott elnöke, országgyűlési képviselő, kormánybiztos.

  Bővebben...

Szeretne jó sakkozó lenni

A Csuti legjobb pontszerzője volt.

PoganyZsomborB

Nagyszerűen teljesített az NB I B - csoportjában ezüstérmet szerzett Z. Csuti Hydrocomp sakkcsapatában Pogány Zsombor. A fiatal játékos 11 partiból, 10 pontot gyűjtött, ami mindenképpen nagyon jó teljesítménynek mondható.
Bővebben.

Hírek, információk III.

 • Közzétéve: 2020 október 07 

  Újabb súlyos vereség

  IMG 2549ZTE NKK - ELTE BEAC Újbuda 74-108 (16-36, 22-23, 12-24, 24-25)

  NB I-es női A-csoportos kosárlabda-mérkőzés. Zalaegerszeg, 100 néző. Jv.: Nagy V., Boros, dr. Oláh.

  Bővebben...

Szerény célok a ZTE női kosárlabdacsapatánál

Szezon, amely az életben maradásról szól.

TothL

A női kosárlabdaázóknál is elkezdődött a bajnoki idény. Az élvonalban szereplő ZTE NKK indulása hosszú ideig bizonytalan volt. Végül a klub vezetése úgy döntött, hogy a szép hagyományokkal rendelkező NB I A-csoportos csapat nem lehet az enyészet martaléka.
Bővebben.

Pénz kérdése a jó csapat


peterz

A ZTE ikonja szerint nagyot változott a világ


Nagyszerűen szerepelt a ZTE labdarúgócsapata az NB I-ben. A csapat jó szereplésének nagyon örült Péter Zoltán, a ZTE egykori sokszoros válogatott labdarúgója is. A csapat ikonját nemcsak erről, hanem a labdarúgásban végbement szemléletváltozásról is kérdeztük.


- Ha nem kezdjük a szezont gyengén, mi lettünk volna ott a Mezőkövesd helyén. A nyitányon kikaptunk 1-0-ra. A második félidő alapján nekünk kellet volna nyernünk 3-4 góllal- vélekedett Péter Zoltán. - Egy sikeres rajt óriásit jelent egy újonc csapatnál. Az őszi idényt végig kísérte, hogy a helyzeteket rendre kihagytuk és apró dolgokon múlott, hogy nem szereztünk pontot, pontokat. Az új vezetőedző érkezésével az eredményesség is megjött, ami döntőnek bizonyult.

Bővebben.

Aktuális

 • 80 éves a Kékszalag

  Két ágyúlövés után startolt az első verseny. Amikor azt halljuk Kékszalag - így egybe írva, hiszen ma már fogalom - fújjuk, hogy Európa legrégebbi és legnagyobb távú tókerülő versenye, amelyen az elmúlt években már rendszeresen több mint félezer hajó...

  2020 július 22

 • Bajnokok találkozója Györökön

  A Keszthelyi Haladás az 1960-as és 1980-as bajnok labdarúgói hagyományos éves találkozót dr. Török Lajos szervezte Balatongyörökön. Megemlékeztek az előző találkozó óta elhunyt Popovics Sándorról és Prágai Istvánról.

  2019 augusztus 21

 • Nemzetközi karate tábor Balatonfenyvesen

  A nyári vakációs szezon a sportolók nagy részének nem csak a pihenés időszak, sőt..Ilyenkor kerül sorra a kluboknál, így a harcművészeknél is a nyári edzőtáborok megrendezése. A Balaton partja különösen kedvelt a harcművészek körében, egyre több csop...

  2019 augusztus 13

 • Jakabfi Imre értékelése

  Jakabfi Imre, a megyei asztalitenisz szövetség elnöke értékelte a szövetség tevékenységét, a sportág zalai helyzetét, eredményeit.

  2019 július 09

 • Volt mit ünnepelniük

  Értékeltek a ZTE ZÁÉV TK-nál. Bajnoki évzáró bankettet tartott a ZTE ZÁÉV női szuperligás tekecsapata. Az együttesnek volt mit ünnepelnie. Hazai porondon minden csapatbajnoki aranyérmet begyűjtött, s a nemzetközi megmérettetésben is helytállt.

  2019 június 29

 • Bővül és szépül a birkózók csarnoka

  Hosszú idő óta nem történt felújítás a Zalaegerszegi BSE csarnokában. A nyári nagy melegben azonban serényen dolgoznak a létesítménynél, ami nemcsak megszépül, hanem bővül is.

  2019 június 21

 • Jubilált a ZEUS SE

  A múlt héten ünnepelte 10. születésnapját a 2009 nyarán alakult Zalaegerszegi Egyetemes és Utánpótlás-nevelő Squash Sport Egyesület, azaz ZEUS SE. Ezen alkalomból a Kölcsey Ferenc Gimnáziumban sajtótájékoztató keretében számoltak be az egyesület veze...

  2019 június 15

 • Egy osztállyal feljebb lépnének

  A Tungsram SE Nagykanizsa női kézilabda együttese a nemrég zárult szezonban felnőtt megyei bajnokságban szerepelt és Tóth László edző együttese imponáló fölénnyel nyerte a pontvadászatot - jogot szerezve ezzel arra, hogy az országos harmadik vonalban...

  2019 június 11

 • Olimpiai érmes kézilabdázók köszöntése Egerszegen

  Szerdán 18 órakor világbajnoki selejtező mérkőzést játszik Zalaegerszegen a magyar női kézilabda válogatott. A találkozó előtt vasárnap este Grazban mérkőztek a csapatok, ahol Háfra Noémiék 41 gólt szerezve fölényesen legyőzték az osztrákokat – akikn...

  2019 június 04

 • Kata szeminárium és elismerés

  Május 19.-én Kata formagyakorlat szeminárium került megrendezésre Nagykanizsán a KIME Shotokan Karate Egyesület szervezésében. A két órás foglalkozáson intenzív gyakorlással, sok ismétlésszámmal próbálták a karatékák rögzíteni, elsajátítani a mozdula...

  2019 május 20

 • Országos szinten is megállják helyüket

  A Zalaszám Zalaegerszegi Atlétikai Club nem csak sportolóira,hanem szakembereire is büszke lehet.

  2019 április 09

 • Dan vizsga és kitüntetés

  A nagykanizsai karatékák életében egymás után két jelentős esemény zajlott le. 2019.03.09.-én a szerbiai Nagybecskerek (Zrenjanin) városában jártak a nagykanizsai Kime Shotokan Karate Egyesület tagjai és Hanshi prof. Kesic Bogdan 9. Dan-os shotokan k...

  2019 március 15

 • Sokan utazhatnak Porecsbe

  Nagykanizsán, a HSMK-ban rendezték meg ismét a Szan-Dia FSC szervezésében a Dance Star elnevezésű látványtáncos vb kvalifikációs versenyt.A házigazda kanizsaiak nem is szerepeltek rosszul, hiszen a 800 fős mezőnyben 20 aranyat, 5 ezüstöt és 4 bronzot...

  2019 március 07

 • A megyei kézilabdaszövetség évértékelő közgyűlése

  A hagyományoknak megfelelően immár 5. alkalommal Zalaszentgróton tartotta évzáró közgyűlését a Zala Megyei Kézilabda Szövetség vezetése.

  2019 január 23

 • Beszámoló közgyűlés a Trió Egerszeg ZTC-nél

  Évi rendes közgyűlését tartotta a Trió Egerszeg ZTC tájékozódási futó klub. A közgyűlés napján az Alsóerdőn előbb háziversenyen vettek részt az egyesület sportolói, délután a tekével ismerkedtek, majd következett a tanácskozás.

  2019 január 21

 • Fél évszázad a kanizsai kosárlabda szolgálatában

  Gábor Erzsébet, vagy ahogy régen játékostársai hívták Csúzli, az akkor Landler Jenőről elnevezett gimnázium tanulójaként 1963-ban igazolt a Nagykanizsai Vasúthoz kosárlabdázni, ahol Kaczor Jenő lett az edzője. Később három rövid kitérője akadt, amiko...

  2018 december 24

 • Micsoda ötven esztendő!!!

  Nagykanizsa utóbbi ötven esztendejének női kosárlabdáját köszönthették, illetve ünnepelhették azok, akik szombaton ott voltak a Cserháti (Russay)-csarnok játékterén, vagy éppen lelátóján.

  2018 december 17

 • 50 éve történt

  NB I-be jutott Nagykanizsa női kosárlabdacsapata. Nagykanizsán elsősorban Solty Jenő, Russay Olivér, Kaczor Jenő és Szántó Zoltán kezdeményezésére nagyon erős kosárlabdacsapatok alakultak. A három évtizede elhunyt Szántó Zoltán nemcsak remek játékos...

  2018 december 11

 • Elsődleges cél a bennmaradás

  Közel húsz esztendő elteltével ismét NB I B-s férfi kézilabda-együttese van a kanizsaiaknak, hiszen a Tungsram SE immár a második vonalban kezdheti a küzdelmeket.

  2018 szeptember 14

 • A ZÚK-os fiúk átírták megyei ranglistát

  Győrben a serdülők részére rendezték meg az idei szezon utolsó országos úszóbajnokságát. Az egerszegi EuropTec ZÚK-ot 4 fiú versenyző képviselte: Gergye Ákos (2002), Betlehem Dávid (2003), Új-Bera Mátyás (2003) és Gergye Milán (2004).

  2018 augusztus 05

 • A Keszthelyi Kiscápák sikerei

  Bajnoki címek, érmek 3 korosztályban. 2018. nyarán mind a cápa, mind a delfin, mind a gyermek korosztályban sorra szerezték az érmeket az országos úszóbajnokságokon a Keszthelyi Kiscápák versenyzői. Mindösszesen 21 érmet hoztak haza, ami hatalmas elő...

  2018 július 27

 • Örömünnep Varasdon is

  A horvátországi Varasdon eddig még soha nem látott tömeg fogadta Zlatko Dalicsot, az oroszországi labdarúgó-világbajnokságról ezüstéremmel hazatérő horvát válogatott szövetségi válogatott szövetségi kapitányát.

  2018 július 20

 • Fodor Csenge Keszthelyről indult

  A magyar női junior kézilabda-válogatott először szerzett aranyérmet junior világbajnokságon.

  2018 július 16

 • Már a 24. következik

  Military Nagykanizsán. Július 6-8. között kerül megrendezésre a XXI. Nagykanizsai Military egyben a második Korosztályos Championátus lovas versenye a Csónakázó-tónál.

  2018 július 03

 • Nemzedékek Tornája - 9. alkalommal

  Két napig reggeltől estig pattogott a labda Zalaegerszegen, a Kölcsey – gimnáziumban, ahol a 9. alkalommal rendezték meg a Nemzedékek Tornája kézilabda gálát.

  2018 július 03

 • Küzdöttek mindent beleadva

  A megyei labdarúgó-bajnokságok befejeződése után a nagykanizsai együttesek edzői is értékelték a szezont.

  2018 június 28

 • Egerszegi kézilabdások a Masters Európa-bajnokságo...

  Június elején az Egerszegi KK női együttesének három kézilabdázója is szerepelt az ausztriai Masters Európa-bajnokságon. Balogh Beatrix és Major Andrea az Ironcats csapatát erősítette, Becze Tünde az ETO XXL kapuját védte.

  2018 június 21

 • Megyecsúcsok, helyezések az ifjúsági úszók ob-jén

  Hódmezővásárhely adott otthont az úszók ifjúsági országos bajnokságának, amelyen a ZÚK-ot hárman képviselték.

  2018 június 16

 • A fő erősség a védekezés volt

  A Hévíz SK stabilan a legjobbak között. A 2016/17-es bajnokság végén azonos pontszámmal a bajnok Siófok II. mögött a 2. helyen végzett a Hévíz női kézilabdacsapata. A sorozatban 19. NB-s szezonjának pedig úgy vágott neki tavaly ősszel, hogy tudta nég...

  2018 június 06

 • Amit nem lehet megunni

  Éremátadó bankettjét tartotta az Aquaprofit-Nagykanizsai Tungsram SK az NB I-ben immár tizenegyszeres bajnokcsapata, igaz, az utolsó bajnoki forduló keretében a fővárosban egyszer már köszöntötték az együttes tagjait.

  2018 május 31

 • Zalakarosi sakkfesztivál

  Versenyzők Kínától az USÁ-ig. Múlt hét péntekén kezdődtek és lassan hajrájába fordulnak a XXXVII. Zalakarosi Sakkfesztivál – Bárczay László emlékverseny küzdelmei a Móra-iskolában, ahol közel 160 versenyző ülhetett asztalhoz.

  2018 május 31

 • Az Amatőr Kupa döntőjére hangoltak

  Szélsőséges fordulón vannak túl a nagykanizsai futball csapatok a megyei első osztályban, hiszen a listavezető nagy különbséggel győzött a sereghajtó Zalagrár Pókaszepetk SE otthonában, míg a Horváth-Méh Kiskanizsai Sáskák SE nagy vereségbe szaladt b...

  2018 április 23

 • Egészségügyi sporttáskák ajándékba

  A Zala megyei Kézilabda Szövetség a közelmúltban is sokat tett annak érdekében, hogy a zalai csapatok, játékosok egészségügyi háttere biztosítva legyen. 2017-ben ennek érdekében 6 egyesület kapott nagy értékű félautomata defibrillátorokat, amelyek kü...

  2018 április 17

 • Megyei csúcsok, jó eredmények

  Egerszegiek a felnőtt úszó ob-n. Öt Europ Tec ZÚK-os indult a Debrecenben megrendezett felnőtt országos úszóbajnokságon, amelyet idén is Széchy Tamás emlékére rendeztek meg. Szabó Rajmund és Matyasovszky Dalma személyében felnőtt korosztályú versenyz...

  2018 április 11

 • Farkas Ágnes kézilabdázó volt a vendég

  Mező Ferenc emléknap Pölöskefőn. A tavaly nyáron tragikus körülmények közt, váratlanul elhunyt Kis János olimpiakutató emlékére rendezték meg koszorúzással és sporttörténeti konferenciával egybekötve az elmúlt hétvégén Pölöskefőn a hagyományos Mező F...

  2018 március 20

 • Stadionfejlesztés Nagykanizsán

  200 új ülőhely a fedett részen. Néhány hónappal ezelőtt látványos lépést tett meg a labdarúgó NB III felé, pontosabban annak infrastruktúra szabályzatához igazodva az UFC Nagykanizsa egyesülete, hiszen az állóhelyi lelátó egy része „fedeles” lett.

  2018 március 14

 • Keszthelyi úszók eredményei

  Székesfehérváron 2018. január végén a 8-11 éves korosztályokban 7 arany, 7 ezüst, 4 bronzérmet szereztek a Keszthelyi Kiscápák versenyzői és összesítésben csapatban első helyen végeztek.

  2018 március 09

 • Negyed évszázad a sportrepülésben

  Ferinc Vince átvette kitüntetését. Még tavaly ősszel ítélték oda számára, viszont csak múlt szombaton - a megfelelő alkalomra várván - a Magyar Repülő Szövetség díjátadó gáláján kapta meg Ferinc Vince a Nemzetközi Repülő Szövetség (FAI) diplomáját az...

  2018 március 08

 • A hét végén visszavágnának

  A hivatalos kiírás szerint a hét végén folytatódik a női NB II-es labdarúgó-bajnokság, melynek programja szerint vasárnap a Ziccer NLSE az SC Sopronhoz látogat.

  2018 március 03

 • A dobogó szinte már biztos

  A Nagykanizsai Izzó SE férfi kézilabda együttese az NB II Dél-nyugati csoportjában a második helyről várja a február 16-ai, pénteki folytatást, amikor is Madarász Péter tanítványai a Komló csapatát fogadják 18 órától Csurgón – immár a bajnokság tavas...

  2018 február 14

 • Köszöntötték Keszthely legjobbjait

  A hagyományoknak megfelelően a Balaton Színházban ünnepélyes keretek között került sor 2017. év legjobb keszthelyi sportolóinak köszöntésére. A megjelenteket Sárfalvi Péter sportért felelős helyettes államtitkár és Manninger Jenő országgyűlési képvis...

  2018 január 29

 • Évet értékelt a megyei kézilabda-szövetség.

  Negyedik alkalommal került megrendezésre Zalaszentgróton a Zala Megyei Kézilabda Szövetség évértékelő közgyűlése. A megjelenteket köszöntötte Manninger Jenő országgyűlési képviselő, majd Varga Sándor a ZMKSZ elnöke tartotta meg 2017. évről szóló éves...

  2018 január 29

 • 2017 - tizenegy érem a kanizsai birkózóknál

  Remek évet zártak 2017-ben Kanizsai Birkózó SE versenyzői - az országos bajnokságokról és diákolimpiai döntőkről összesen 11 érmet hoztak el.

  2018 január 17

 • Idén az Ocean’s Seven végére akar érni

  Sikeres tavalyi esztendőt tudhat maga mögött Mányoki Attila hosszútávúszó. Az egerszegi sportoló az elmúlt évben az Ocean’s Seven sorozat két állomását is teljesítette.

  2018 január 14

 • Már az Eb-jegyében

  A megyénkhez közeli Varasd városa is helyszíne a Horvátországban pénteken rajtoló férfi kézilabda Európa-bajnokságnak és a horvátok barokk fővárosának 5200 férőhelyes csarnoka éppen a magyar válogatott csoportjának, a D jelű négyesnek adhat otthont a...

  2018 január 12

 • 20 éve történt

  Búcsúzott az egerszegi Caola az élvonaltól. Négy esztendő után 1997-ben búcsúzott a Zalaegerszegi Caola SE női kézilabdacsapata az NB I-től. Az együttes 1994-ben 10., 1995-ben 12., 1996-ban 6. és 1997-ben 14. helyen végzett a bajnokságban.

  2017 december 19

 • Magyar bajnokok, válogatott kerettagok

  Évadzáró a kanizsai kajak-kenusoknál. A napokban tartotta évzáróját a Plastex Kanizsa Kajak-Kenu Klub, melyen a legjobb teljesítményt nyújtott sportolóikat is elismerésben részesítették.Az összejövetelen elhangzott az is, hogy a korábbi olimpiai bajn...

  2017 december 14

 • Kanizsai és egerszegi karatékák versennyel készült...

  A Nagykanizsán megrendezett V. Kime - Seigi-Do karate versenyen két egyesület mérkőzött meg egymással, a helyi Kime Shotokan Karate Egyesület és a zalaegerszegi Seigi-Do Karate Egyesület.

  2017 november 11

 • Sporttörténelmi siker

  A címbeli állítás lehet, kissé túlzó talán, ugyanakkor mégiscsak először rendeztek NB-s, vagy legalábbis országos bajnoki szinten futsalmérkőzést Nagykanizsán, melynek keretében, egyben a szezon első fordulójában a Nagykanizsai Futsal Club a Swietels...

  2017 november 07

 • Nagyágyúval erősítettek

  Olimpiai bajnok kenussal erősített szakmai stábjában a Plastex Kanizsa Kajak-Kenu Klub. Úgy gondolták az egyesület háza táján, hogy a kenus szakágban is jó lenne előrelépni, így lett tréner a kanizsaiaknál Novák Ferenc, Sydney kenu kettes 500 méter a...

  2017 november 07

 • Erdeinek is tetszett

  Négy napon át zuhogtak a pofonok a nagykanizsai Cserháti-csarnokban, ahol a serdülő ökölvívók országos bajnokságát rendezték.

  2017 október 02

 • Nekigyürkőztek. A futsal Kanizsán.

  Lassan valóban szárba szökken a még múlt esztendei kezdeményezés, vagyis a Nagykanizsai Futsal Club elkezdte hivatalosan is felkészülését első bajnoki idényére, melyet a Nyugati Régió NB III-as bajnokságában tölthet majd.

  2017 szeptember 19

 • Asztaliteniszben is indul a pontvadászat

  A hét végén kezdődnek a Nemzeti Bajnokságban a mérkőzések. Az NB I Nyugati csoportjában a bajnok kanizsai női csapat nem vállalta az Extra Ligában való szereplést és így az összevont NB I-es női bajnokságban indul majd.

  2017 szeptember 14

 • Egy héten keresztül zümmögtek a mini járgányok

  Több, mint egy héten keresztül a nagykanizsai Csónakázó-tó, illetve annak közvetlen környezete látta vendégül a Naviga M-osztályos hajómodellező világbajnokságának mezőnyét és zümmögtek is becsülettel a vízen száguldozó – mini - járgányok.

  2017 augusztus 30

 • Ismét együtt az egykori kiválóságok

  A Keszthelyi Haladás 1957-ben, 1960-ban és 1977-ben a Veszprém, majd 1980-ban Zala megyei bajnoki címet szerzett labdarúgói találkoztak Balatongyörökön az elmúlt hétvégén. Rajtuk kívül ott voltak a 115 esztendős keszthelyi labdarúgó történelem korsza...

  2017 augusztus 23

 • Pezsgő élet a kiskanizsai reptéren

  Folytatódott a könnyű-repülő Eb. Kedden és szerdán is folytatódott a 14. Könnyű-repülő Európa-bajnokság, melynek a hét folyamán a kiskanizsai reptér a kiindulási bázisa.

  2017 augusztus 17

 • Bajnokok találkozója

  A hagyományoknak megfelelően augusztus 20-át megelőző pénteken, vagyis 18-án Balatongyörökön kerül sor az egykori keszthelyi bajnok labdarúgók találkozójára.

  2017 augusztus 14

 • Startra készen

  Ha valaki az elmúlt napokban jobban fülelt Nagykanizsa fölött, a kiskanizsai városrész közelében intenzívebb légtérbeli tevékenységet hallhatott, ami nem véletlen, hiszen az elkövetkezendő héten a dél-zalai város ad otthont a 14. Könnyű-repülős Európ...

  2017 augusztus 11

 • A kanizsai szövetségi edző öröme

  A napokban zárult Szarajevóban a női birkózó kadet korcsoportos Európa-bajnokság, melyen a magyar válogatott igencsak kitett magáért, hiszen tagjai két-két arany- és bronzérmet hoztak haza.

  2017 augusztus 09

 • A világbajnokság küszöbén.

  Nagykanizsán augusztus 18-27. között rendezik meg a Naviga M-osztályú hajómodellező világbajnokságot a Csónakázó-tó vizén, erről a rendező Canissa Modellező Sport Egyesület és városvezetés részéről tartottak sajtótájékoztatót.

  2017 augusztus 07

 • Molnár Flóra is rajtra készen

  Megkezdődtek a FINA Budapest 2017 vizes-világbajnokság küzdelmei, Molnár Flóra, a Délzalai Vízmű SE olimpikon úszója akár már július 23-án az úszóválogatott tagjaként rajtkőre állhat.

  2017 július 17

 • Ziccerbe kerültek

  A női megyei labdarúgó bajnokság küzdelmeiben legutóbb a második helyen végzett a Nagykanizsai TE 1866 együttese, a csapat életében pedig lényeges változások várhatók.

  2017 július 06

 • A huszadik következik

  A hét végén péntektől vasárnapig tart a rendezésének jubileumát ünneplő, a Kanizsa Lovasklub SE által szervezett huszadik lovastusa, vagyis military verseny, melynek helyszíne a két évtizedes hagyományoknak megfelelően a Csónakázó-tó környéke lesz.

  2017 július 05

 • A bajnokok köszöntése

  Az asztalitenisz női NB I Nyugati csoportjában bajnoki címet ünneplő Gejzír Kanizsa Kft. Kanizsa Sörgyár SE együttesének éremátadójára került sor az elmúlt hétvégén.

  2017 július 05

 • Súlyemelő tábor Egerszegen

  A ZTE Súlyemelő Klub második alkalommal rendezett utánpótlás korú sportolók számára tábort. - A tavalyi évben is rendeztünk egy ilyen tábort - hangoztatta Papp Péter, a ZTE edzője. – Annak jó visszhangja volt, így idén is belevágtunk. Kezdeményezésün...

  2017 július 01

 • Ötven éve történt

  Győzelem a a Győri ETO női kézisei ellen. Keszthelyen nem sokkal a férfi kispályás kézilabda sportág beindulása 1960-ban alakult az első női szakosztály. Nagy Julia és dr. Kató Gergelyné testnevelő tanárok honosították meg a női szakágat a Balaton fő...

  2017 június 14

 • Bajnoki évadzáró a hévízi női kézilabdázóknál

  A 18. nemzeti bajnoki szezonját zárta a Hévíz NB II-es csapata egy szoros, végig kiélezett küzdelmet hozó bajnokságban. A bajnoki cím lényegében egyetlen gólon múlott, ugyanis a Siófok II. és Hévíz is azonos (32-32) ponttal zárta a szezont.

  2017 június 06

 • Elnöki látogatás a zalai úszóknál

  A vidék és a főváros egyformán fontos. Zalaegerszegre látogatott dr. Bienerth Gusztáv, a Magyar Úszó-szövetség nemrég megválasztott elnöke.

  2017 június 02

 • Könyvbemutató a ZAC-nál

  25 év történetét eleveníti fel. Sajtótájékoztató keretében mutatták be a huszonöt éve megalakult Zalaegerszegi Atlétikai Clubról készült könyvet. A bemutatón jelen voltak az egykori és mai sportolók, sportvezetők, közéleti személyiségek. Így többek k...

  2017 május 30

 • A Hévíz 2. lett a bajnokságban

  Érdekességek az NB II Dél-nyugati csoportjából. A Siófok II.-Budakalász között dőlt el NB-II. Dél-nyugati csoportjában az érmek sorsa. A bajnokság során a Budakalász, a Hévíz, a Pécs és a Siófok II. csapata kiemelkedett a mezőnyből.A pécsiek utolsó m...

  2017 május 24

 • Szeptemberben már avatnák

  Megkezdődik az atlétikai pálya felújítása. Zalaegerszegen a városi sportcentrumban megkezdődik az atlétikai pályafelújítása. Az esemény sajtótájékoztatóján Balaicz Zoltán polgármester elmondta, hogy az 1992-ben alapított ZAC otthona éppen a klub 25 é...

  2017 május 24

 • A tízedik bajnoki cím köszöntése

  Az Aquaprofit-Nagykanizsai TSK sakkcsapata nem mindennapi évadot zárt, hiszen történetében a tizedik bajnoki címet szerezte az NB I-ben, sőt, sorozatban a kilencediket.Az évzáró keretében Cseresnyés Péter államtitkár, Dénes Sándor polgármester, Nádas...

  2017 május 22

 • Sikeres dan vizsgák

  A nagykanizsai Kime Shotokan Karate Egyesület és a zalaegerszegi Seigi-Do Karate Egyesület tagjai a szerbiai Nagybecskerek (Zrenjanin) városában meg látogatták Hanshi Kesic Bogdan 9. dan-os shotokan karate nagymestert, aki a kezdetektől segítette a m...

  2017 május 14

 • Végre egy vérbeli derbi

  Városi derbit rendeztek Kiskanizsán, ahol a Horváth-Méh Kiskanizsai Sáskák SE az UFC Nagykanizsa legénységét fogadta és egy vérbeli rangadón a vendégek 4-2-re győztek, megerősítve vezető helyüket a tabellán.

  2017 május 09

 • A fair play szellemében

  A női amatőr NB I-es kosárlabda-bajnokságban szereplő Kanizsai Vadmacskák SE csapata a Nyugati csoportban az ötödik helyet szerezte meg, így a 9-16. helyért kezdi meg a rájátszásbeli szakaszát szombaton a fővárosban az MTK-Budapest II ellen.

  2017 április 11

 • A vízilabda sportág vezetése Kanizsán

  A napokban a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke, Kemény Dénes és a férfi válogatott szövetségi kapitánya, Marcz Tamást is Nagykanizsán járt.

  2017 március 28

 • Vb-kvalifikáció Kanizsán

  Március 18-án, szombaton 8 órától a Hevesi Sándor Művelődési Központ ismét látványtánc eseménynek ad otthont, hiszen az ESDU szervezet világbajnokságának egyik kvalifikációs állomását rendezik a kanizsai helyszínen.

  2017 március 13

 • A vb- és Eb-címek elismeréseket értek

  Múlt évi teljesítményük alapján 31 sportág 47 versenyzőjét, illetve csapatát díjazta évértékelőjén a MOB nem olimpiai sportágak tagozatából decemberben alakult Nemzeti Versenysport Szövetség. A szervezet első nagy rendezvényén a 2016-ban világ- és Eu...

  2017 február 25

 • Már a bronz is csalódás lenne

  Kanizsai remények. Szombaton rajtol a megyei labdarúgó bajnokság első osztálya, melynek keretében a tabellán második UFC Nagykanizsa a hatodik Zalalövőt fogadja szombaton 15 órától az Olajbányász-sporttelepen.

  2017 február 24

 • Huszonöt éves a ZTC

  Ünnepi közgyűlés a tájékozódási futóknál. Minden korosztály - idősek, fiatalok, gyerekek - képviselői ott voltak a Trió Egerszeg ZTC közgyűlésén, ahol a klub 25 éves szülinapját ünnepelték.Vajda László tiszteletbeli elnök köszöntötte a megjelenteket,...

  2017 február 20

 • Rajt a kézilabda NB II-ben

  Az NB II második helyéről várja a folytatást a Hévíz SK női kézilabdacsapata, amely az előzetes várakozást és célkitűzést felülmúlva remekül szerepelt az őszi szezonban.Az idegenbeli Siófok elleni mérkőzést leszámítva valamennyi találkozóját megnyert...

  2017 február 14

 • Négy évtized a keszthelyi labdarúgás szolgálatában

  Béres Ferenc elismerése. A városi sportgálán Keszthely Sportjáért kitüntetésben részesült Béres Ferenc.

  2017 január 29

 • Az első tíz között

  A megyei kézilabda-szövetség évadzárója. A hagyományoknak megfelelően január utolsó hétvégéjén Zalaszentgróton került sor a megyei kézilabda-szövetség évadzáró közgyűlésére. Varga Sándor elnök köszöntötte a megjelenteket és megállapította, hogy valam...

  2017 január 29

 • Leendő futballsztárok között

  A kiskanizsai Horváth Ferenc szerteágazó sportbaráti kapcsolatrendszerét kamatoztatta, amikor a napokban eljuthatott veszprémi ismerősein keresztül a németországi Passauban - SpVgg Hacklberg szervezésében - megrendezett 18. Sonnenland Kupa utánpótlás...

  2017 január 17

 • A Hévíz női kézisei is elkezdték a felkészülést

  Január elején elkezdte a felkészülést Hévíz SK női kézilabdacsapata. Az őszi szezont második helyen záró együttesnél - amely csak a Siófoktól kapott ki - a kezdésnél hiányzott a játékosok közül a sérült Papp Zsanett, a műtét után lábadozó csapatkapit...

  2017 január 16

 • Évet értékeltek a nagykanizsai postagalambászok

  A J02 Nagykanizsa Postagalamb Sportegyesület 2016. évi díjkiosztó ünnepségét rendezte a napokban, melynek keretében közel 100 oklevél és 15 serleg talált gazdára.Idén 13 versenyútat rendeztek, amelyek közül a legrövidebb 200, míg a leghosszabb 750 km...

  2016 december 20

 • Egerszegi tekézők köszöntése

  Az egerszegi városházán köszöntötte Balaicz Zoltán polgármester az évek óta a nemzetközi porondon és a hazai bajnokságban eredményesen szereplő ZTK FMVas vezetőit és versenyzőit.

  2016 december 10

 • Évzáró közgyűlés a tájfutóknál

  A Trió Egerszeg ZTC közgyűlése meghallgatta Fehér Ferenc elnök beszámolóját, melyből kiderült, hogy a tavasszal 25 éves egyesület eddig legsikeresebb évét zárta. Az egyesületek országos rangsorba a 8. helyen zárt, s a bajnoki versenyeken kétszer anny...

  2016 december 04

 • Parasportnap Zalaegerszegen

  Tizenötödik alkalommal rendezett parasportnapot a Zala Megyei Fogyatékkal Élők Sportszövetsége a fogyatékosok világnapjához kapcsolódóan. A rendezvénynek ezúttal a zalaegerszegi Kölcsey Ferenc Gimnázium adott otthont.

  2016 december 04

 • Téli sportágválasztó

  Az esések sem vették el a gyerekek kedvét. A jéghoki és a jégkorcsolya volt a főszereplője annak a tematikus napnak, melyet országos pályázat segítségével az Öveges Általános Iskola szervezett saját és más érdeklődő városi oktatási intézmények diákja...

  2016 december 04

 • Fitness fesztivál Nagykanizsán

  December 11-én már a 24. Kanizsa Pékség Fitness Fesztivált rendezik a HSMK falai között és az előző évek gyakorlatának megfelelően két előadásra is sort kerítenek a Szan-Dia FSC növendékei.

  2016 november 28

 • Új sportág a palettán

  Kanizsai futsalosok.Megalakult a Nagykanizsai Futsal Klub, jelentették be hivatalos keretek között az új egyesület elöljárói. Dominik Zsolt elnök (képünkön balról a harmadik) elmondta, elképzeléseik szerint a várost szeretnék ezzel elhelyezni a sport...

  2016 november 28

 • Dél-Zalában járt a kajak-kenu sportág szakmai krém...

  Idén a magyar sportélet egyik kiemelkedő "ágazata", vagyis a kajak-kenu Dél-Zalában tartotta két napot felölelő szakmai konferenciáját, melyen többek között Storcz Botond, a válogatott szövetségi kapitányát is az előadók között köszönthettük.

  2016 november 22

 • Az egyéniségek most sem hiányoztak

  A Zala megyei kézilabda-bajnokság rangadója. A héten játszották a megyei rangadót a női kézilabda bajnokságban. A második helyezett és a találkozó előtt öt mérkőzés óta egy pontot vesztő Egerszeg fogadta az élen álló és a hat mérkőzés alatt egyet ves...

  2016 november 22

 • A „Judo Világnapja” ünnepi rendezvénye Kanizsán

  A Judo Világnapja alkalmából a Nagykanizsai TE Judo Szakosztálya a Jigoro Kano Alapítvánnyal közösen rendezte meg az V. Kanizsa Bajnokság 3. fordulóját a Kanizsa Centrum Mozgásközpontjában, amelyre két ország öt csapata nevezett, s 8 korcsoportban ös...

  2016 november 17

 • Téli kupa Hévízen

  November 19-én és 20-án kerül sor Hévízi Téli Kupa utánpótlás labdarúgótornára, amelynek keretében 5 korosztályban, 13 egyesület 40 csapata, több mint 500 gyerek lép parkettre a hévízi városi sportcsarnokban.

  2016 november 09

 • 11 arany-, 12 ezüst- és 10 bronzérem

  A Kiscápák Százhalombattán A Kiscápák csapata először vett részt a két napos rangos százhalombattai nemzetközi verseny első versenynapján. 18 úszónk szerepelt 2009-2004 –es korosztályból (7-12 évesek) között. Nagyon sok kimagasló időeredmény születet...

  2016 október 25

 • A kanizsai rangadó előtt

  Szombaton 15 órától a labdarúgó megyei első osztályban ismét nagykanizsai "klasszikust" rendeznek, hiszen az Olajbányász-stadionban a harmadik helyen álló UFC Nagykanizsa együttese a tizedik Horváth-Méh Kiskanizsai Sáskák SE legénységét fogadja.

  2016 október 20

 • A Jövő Bajnokai Kranjban - Egerszegi úszók a XIV....

  A Jövő Bajnokai nyugat-dunántúli regionális válogatottja a szlovén Kranjban megrendezett nemzetközi versenyen vett részt. A EuropTec Zalaegerszegi Úszó Klubot Betlehem Dávid és Gergye Milán képviselték. Molnár Noel betegség miatt nem tudott részt ven...

  2016 október 14

 • Minden éremből sikerült szerezni

  Zalaiak a sprint váltó ob-n. Mátrafüred adott otthont a tájékozódási futók idei sprint váltó országos bajnokságának. A sportág legfiatalabb bajnoki versenyét 3. alkalommal rendezték meg, de népszerűségét igazolja, hogy a 7 kategóriában összesen 200 v...

  2016 szeptember 29

 • A magyar női kézilabda-válogatott Hévízen

  Nem először készül fel a nagy feladatokra a női kézilabda-válogatott Hévízen. Érdemes időben kissé visszamenni és felidézni a legemlékezetesebb pillanatokat. 1994. szeptemberében itt alapozott és játszott hivatalos meccset is a magyar női kézilabda v...

  2016 augusztus 09

 • Kimondták: a bajnoki címért "mennek"

  Készülődik a pontvadászatra az UFC Nagykanizsa. Immár több mint egy hete, hogy ismét munkába állt az UFC Nagykanizsa megyei labdarúgó első osztályban szereplő együttese, készülődvén az új bajnoki pontvadászatra, mely gyakorlatilag pontosan egy hónap...

  2016 július 13

Médiapartner
 

        Élő eredmények

Hírcsokor

A vélemény szabad

 

Mélyütés az újonctól

 

Szurkolói véleményBővebben

 

 

 A fényből a sötétségbe

 

Ahogyan egy igazi szurkoló látta Bővebben

 

 

Mit ér a kaposvári győzelem?

 

Az átok hátraarcot csinált.Bővebben

 

 

Cerberus, meg a fekete lyuk

 

A ZTE - Alba kosármeccsen még 49-50-es állásnál elhatároztam, hogy veszek egy kalapot. Hirtelenjében egy széles karimájú feketére gondoltam, cilinderre semmiképp nem. Bővebben

 

A győzelemből sosem elég

 

Vannak, akik azt mondják, mindent meg lehet unni. A győzelmeket is. Nem igaz. A győzelmet sosem lehet megunni.  Bővebben

 

Felhasználói menű

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates