Nyomtatás

Bajnokok találkozója.

A hagyományoknak megfelelően augusztus 20-át megelőző pénteken, vagyis 18-án Balatongyörökön kerül sor az egykori keszthelyi bajnok labdarúgók találkozójára.

Ott lesz az 1960-as bajnokcsapatból Pém Árpád, a kapus Jáger, Pécsi Ottó és a legendás góllövő Fábián János, akinek a legrégebbi az igazolása (1950) Keszthelyen, továbbá Molnár Béla, Kárpáti János és Magyar István. Az évtized legjobbjai közül a középpályás Biczó, a védő Bognár Péter, Czelvikker és Kocsis Tamás, a későbbi zalaegerszegi kedvenc. A 40 évvel ezelőtti bajnokcsapatból többek között György dr., Szabó K., Czédula, Deli és Varga.

Várják a legendás NB II-be jutott 1980-as bajnokcsapat tagjait, Bagót, Tóbiást, Feketét, Naszádost, Némethet és a többieket.

Meghívták a szervezők a kiváló kapusokat, Hajbát, Sándorfit, a ma is játszó Jánosát és a még mindig aktív középpályást Galántai Tibort, a „80-as évek játékosai közül Englónert, Czirákit és minden idők talán legjobbjait, a kapus Németh Györgyöt és a 16-szoros magyar válogatott védő Nagy III. Jánost.

Minden évben ott vannak a város „örökös „ gólkirályai, Rácz László, Kiss János és dr. Sebők Ferdinánd, valamint a legendás edző Gellei Imre, illetve Szabó Imre és Varsányi Sándor. A találkozón közösen megemlékeznek azokról, akik az elmúlt 1 esztendőben hunytak el, így az 1967-es bajnokcsapat tagjáról Verebesről, Fonnyadt Imréről és dr. Kató Gergelyről, aki különböző szerepekben félévszázadon keresztül szolgálta a város labdarúgását.

Érkezik a találkozóra Béres Ferenc, aki éppen 40 éve igazolt a Keszthelyi Haladáshoz és a 2017.évi megyei II. osztályban bajnok együttes elnöke.

Dr. Török Lajos főszervező és vendéglátó: - Mindig öröm a régiekkel találkoznom, hiszen van közöttük, akivel együtt játszottam, a többiek esetében pedig az egyesület valamelyik vezetői posztjából voltam közvetlen kapcsolatban. Várom szeretettel valamennyi egykori keszthelyi labdarúgó bajnokot.