Nyomtatás

Ziccerbe kerültek.

A női megyei labdarúgó bajnokság küzdelmeiben legutóbb a második helyen végzett a Nagykanizsai TE 1866 együttese, a csapat életében pedig lényeges változások várhatók.

Benedek Józseftől, a hölgyek edzőjétől megtudtuk, a szakmai stáb (ismét) az NB II-be adta be nevezését, úgy, hogy a következő évadban már más néven szerepelnek.

- Kiváltunk a Nagykanizsai Torna Egylet 1866 klubjának kötelékéből és a továbbiakban Ziccer Női Labdarúgó Sportegyesület néven szerepelünk a bajnokságokban - szolgált magyarázattal a kanizsai szakvezető. - Legyen elég annyi, ezt a lépést meg kellett lépnünk, egyben pedig bízunk abban, hogy a kanizsaiak mihamarabb megjegyzik nevünket eredményeink alapján is.
A nevezésről már esett szó, a szakvezető már korábban megtette a szükséges lépéseket, sőt egyben már a játékosállomány helyzete is kikristályosodni látszik.

- A nevezések határideje június 10-e volt az NB II-ben, addig be is adtuk, postáztam, amit ilyenkor szükséges. Gyakorlatilag akikre számíthatok, azok a játékosok már adottak az elmúlt szezonból, talán annyiban lesz változás, hogy 3-4 főiskolásom lehet pluszban, ők csak a pénteki tréningekre tudnak majd jönni. Takács Dalma távozott Gyenesdiásra, én pedig a megyében igyekszem feltérképezni, esetleg kiket tudnánk még leigazolni.

Azzal, hogy az NTE klubjánál tulajdonképpen egy sportággal kevesebb lett, megkerestük Kiss Györgyöt, az egyesület elnökét is.