Nyomtatás

- Értékeltük természetesen a bajnoki szezont is, egyben a játékosok teljesítményére is lebontva, de előzetesen is csak annyit mondhatok, nagyon nagyot "mentünk" - fogalmazott a Papp Nándor, az első csapat vezetője. - Kiválót produkált Aczél Gergely, aki kilenc meccsen 7,5 pont gyűjtött, százalékosan pedig Gara Tícia játszott parádésan, hiszen nyolc partiból szerzett hét egységet.

Természetesen nem lehet megfeledkezni Bánusz Tamás, Kántor Gergely, Medvegy Zoltán teljesítményéről, de remek mutatói voltak Erdős Viktornak és dr. Flumbort Andrásnak is.

- Ami még figyelemre méltó, hogy a teljes bajnoki szezont öt partivesztéssel hoztuk le, ami a maga nemében szintén egyedülálló. Tavaly ez a szám négy volt, viszont idén jóval erősebb volt a bajnokság. Kiegyensúlyozott volt idén a liga, hiszen a táblázat alsó felén is nagy volt a csata, s a nagyobb küzdelemnek az is a hű tükörlépe, hogy a megszerezhető pontoknak a csapatok jóval kisebb százalékát zsebelték be.

Nem szabad egyébként a második számú egységről sem megfeledkezni, mely a tavalyi NB I B-s bajnoki aranya után tavaly ősszel kissé beragadt, aztán viszont remekül egyenesedett ki és érte oda a dobogó harmadik fokára.