Nyomtatás

16. alkalommal írtak alá szponzori szerződést Zalaegerszegen, a kamarák házában a Zalaszám Kft. és a Zalaegerszegi Atlétikai Club vezetői. A kapcsolat az elmúlt több mint egy évtized során példaértékű volt, a két fél maximálisan elégedett egymással.

 

Az ünnepi eseményen megjelent Gecse Péter, Zalaegerszeg alpolgármestere, illetve Szilasi Gábor, a klub egykori bajnoka, a városi sportbizottság új elnöke.

 

ZACDSC 0943

 


Szakály István klubmenedzser szerint a Zalaszám ZAC a magyar atlétika fontos bázisa, a legnagyobb létszámú civil szervezet a városban. A ZAC-ot egy 12 osztályos gimnáziumhoz hasonlította, ahol a különböző „tanórák” délután vannak. Az ország, világ számos pontján a versenyek során kell bizonyítani az atlétáknak a megszerzett tudásukat.


Dr. Szász Péter, a Zalaszám ügyvezető igazgatója hangsúlyozta, a ZAC-cal való további együttműködés nem kérdés, mivel a sportegyesület ugyanolyan kiszámítható, mint a Zalaszám. A cégvezető megköszönte az önkormányzat támogatását is. Biztos benne, hogy az atléták a jövőben is tovább öregbítik a város, és a Zalaszám hírnevét.

 

ZACDSC 0902

 


Kámán Vilmos, a klub elnöke a változó világ, a megváltozott körülményekhez való alkalmazkodás fontosságát, az ehhez kapcsolódó tudás fontosságát hangsúlyozta. A Zalaszám jó példa, hogy a változásokban rejlő lehetőségeket megragadjuk.
Gecse Péter alpolgármester biztosította a klubot az önkormányzat további támogatásáról. Az atléták kiemelt szerepet kapnak a város sportéletében.


Az újabb egy éves szponzori szerződést dr. Szász Péter és Kámán Vilmos írta alá.