Nyomtatás

 

 

Balaicz Zoltán polgármester elmondta, hogy az építőipari cég már nagyon régóta jelen van a városban, több épület jelzi eredményes munkájukat. A cég sosem maradt ki a társadalmi szerepvállalásból sem, rendszeresen támogatja a kultúrát, az egészségügyet és a sportot. A szerződéskötés során két érték találkozott egymással.

 

ZAEVszponzori

 


Peresztegi Imre, a ZÁÉV vezérigazgatója kiemelte a cég mindig is elkötelezett volt a város irányában. A társadalmi elvárások alól soha nem bújt ki. Tevékenységük nyoma nem csak Zalaegerszegen, hanem az egész megyében látható, mára már tágult a kör, az országban is jelentős beruházásoknak a kivitelezői. Szívesen álltak a férfi kosárlabda mellé, mivel úgy érzik, ezzel jobb eredményre lehet képes a csapat.


Nagy öröm számunkra, hogy a ZÁÉV hosszú távra – három évre - felsorakozott a csapat mögé hangoztatta Stárics Kornél, a klub ügyvezetője. A szponzorációval tovább erősödött a csapat anyagi helyzete. A támogatással elérhetjük, hogy a Zalakerámia ZTE a rájátszásba juthasson.


Dr. Gyimesi Endre, a klub társadalmi elnöke az egyik legpatinásabb egerszegi cég közé sorolta a ZÁÉV-et, amely teljesíti a társadalmi szerep vállalását. Reményét fejezte ki, hogy az új sportcsarnokot is a ZÁÉV építheti fel. A cég által nyújtott támogatás hozzájárul, hogy a kosárlabdacsapat eredményesen szerepelhet a bajnokságban.