Nyomtatás

 

Atletae29.12.17

Atletab29.12.17

Atletac29.12.17

 

 

 

 

 

 

Korábban mindig a Zalaszám-ZAC éves közgyűlésén került sor erre, azonban abban az időpontban a két egerszegi atléta külföldi egyetemi tanulmányai miatt nem tartózkodott hazánkban.


A városházi díjátadón Balaicz Zoltán polgármester kiemelte: a Zalaszám-ZAC, a város és a névadó szponzor is joggal lehet büszke a klub 2017-es évére. Többek között szólt a városi sportcentrumban megvalósult fejlesztésre, melynek során új nyolcsávos műanyag borítású atlétikai pálya jött létre. Azt pedig jelzésértékűnek nevezte minden fiatal számára, hogy bár Szűcs Valdó Angliában, Ferenczi Melinda pedig az Egyesült Államokban tanul, továbbra is kötődnek szülőföldjükhöz, szülővárosukhoz, hiszen mindketten maradtak nevelőegyesületük, a ZAC kötelékében.

 

Atletad29.12.17


Az idei eredmények felsorolása után Szakály István, az alapítvány névadója, a ZAC ügyvezetője adta át a díjat a két kiváló sportolónak. Megköszönték Szűcs és Ferenczi jelen lévő nevelőedzőinek is a munkájukat. Szász András, a névadó Zalaszám Informatikai Kft. nevében pedig jókívánságait fogalmazta meg a két sportolónak.