Nyomtatás

 

 

Zárt kapus mérkőzésekkel folytatódik az NB I

 

Május 29-én Kaposváron kezd a ZTE FC

 

Döntött a Magyar Labdarúgó Szövetség a 2019-2020-as bajnokság sorsáról. A férfi és női NB I-ben a tervek szerint a pályán döntenek a bajnoki címről és a kiesésről, valamint a férfiaknál megrendezik a Magyar Kupát.

 

Az NB II-ben, az NB III-ban, valamint a megyei bajnokságokban a március közepén a bajnokságok felfüggesztésének pillanatában a tabellán elfoglalt helyezések alapján hirdetnek bajnokot és kiesőt.


Az összes mérkőzést zárt kapuk mellett kötelesek megrendezni a csapatok. Az NB I férfi mezőnyének valamennyi találkozóját élőben közvetíti az M 4 Sport. A találkozók nem egy időpontban kerülnek lebonyolításra, hanem a tévés közvetítések miatt egymás után. A bajnoki mérkőzések között kötelező lesz a három napos pihenő. A csapatok a járvány kapcsán tesztelésen is átesnek.

 

ZTEFCPEZ 0133a

 


A ZTE FC már javában készül a május végi folytatásra. A játékosok a szakmai stáb irányításával előbb kiscsoportokban edzettek, a kijárási tilalom lazítása után már megszokott mederben gyakorol a csapat. A klubnál edzőmérkőzéseket is terveznek. A ZTE azon csapatokkal szeretne edzőmérkőzést játszani, amelyekkel már nem találkoznak az idény során.(Mezőkövesd, Ferencváros stb.). A klubnál nagyon bizakodnak és mindent megtesznek, hogy jó formában várja a folytatást a csapat. A sérültek is felgyógyultak, a hosszabb ideje sérült Tamás Krisztián is játékra jelentkezett.


A ZTE FC hátra lévő mérkőzéseinek időpontja.


26. forduló. Május 29. 20.00: Kaposvár – ZTE FC.


27. forduló. Június 7. 18.55: ZTE FC- Puskás Akadémia.


28. forduló. Június 10. 16.55: DVTK - ZTE FC.


29. forduló. Június 13. 21.05: ZTE FC - Paks.


30. forduló. Június 16. 19.00: Kisvárda - ZTE FC.


31. forduló Június 19. 20.00: ZTE FC - Bp. Honvéd.


32. forduló. Június 24. Újpest FC - ZTE FC.


33. forduló. Június 27. ZTE FC - Fehérvár FC.


Az utolsó két fordulónak még nincsen meg a pontos kezdési időpontja.