Nyomtatás


Szakmai szempontból a fővárosi nagy egyesületek vitték a prímet. De a győzelmek megoszlottak köztük, így a verseny fő díját, a Zalaszám Kupa Zalaegerszeg Nagydíját a székesfehérvári ARAK vehette át dr. Szász Pétertől.


A Zalaszám Zalaegerszegi Atlétikai Club atlétái három bronzérmet, két 4.,egy 5.,két 6. és két 7. helyezést értek el. A junior hölgyek 4x100 m-en Szekeres Jázmin,Nagy Pálma,Varga Panna,Molnár Nóra összeállításban 49,56 mp-es időeredménnyel nyerték az első bronzérmet. 

 

junior4x100

 

A második junior bronzérem 4x400 m-en született Bajnóczi Sára,Nagy Pálma, Lakat Petra és Varga Panna jóvoltából. Időeredményük: 4;17,84 perc.

 

Junior lany4x400

 

4x100ifiAz ifjúsági hölgyek 4x100 m-es stafétája 50,46 mp-es idővel szerezte a harmadik zalaegerszegi bronzérmet Lakat Petra,Bajnóczi Sára,Nagy Klarissza és Csonka Dorina összeállításban.

A sikeres versenyrendezés mellett Kámán Ferenc edző a hölgykoszorú érmeinek is örülhetett,hisz sok edzésmunka áll a háttérben.A 4X200 m-es felnőtt férfi váltó 4. lett Dienes Mátyás,Baki Barnabás,Csányi Krisztofer,Ott Benjamin összeállításban.

Összegezve: június első hétvégéje valóban a zalaegerszegi atlétika vizsgája és ünnepe volt. Közel másfél ezer sportolóval,edzőikkel és kísérőikkel,olajozottan működő versenybíróságokkal és három helyi dobogós helyezéssel.