Nyomtatás

 

Elsőként Balaicz Zoltán, polgármester köszöntötte a csapat játékosait, vezetőit. Hangsúlyozta, a ZTE ZÁÉV tovább öregbítette a város hírnevét. Külön köszönetet mondott Peresztegi Imrének, a ZÁÉV Zrt. vezérigazgatójának. Az építőipari cég forintjai is kellettek, az újabb aranyéremhez. Megköszönte a játékosok családtagjainak a lemondást. A versenysport nemcsak sikerről szól, hanem lemondással is jár, főleg a játékosok családjának részéről.

 

DSCF5558 ab


Vígh László, a térség országgyűlési képviselője is gratulált a címvédéshez. Hangsúlyozta, hogy mindenki tette a dolgát a klubnál, ami újabb sikert eredményezett. További győzelmeket kívánt a csapatnak.


A köszöntés után elsőként az ifjúsági csapat (Gál Henrietta, Pócsik Karina, Sabján Csenge) tagjai vették át az aranyérmet. Majd következtek a felnőttek: Csurgai Anita, Airizer Emese, Nemes-Juhász Gabriella, Hegedüs Anita, Kovács Dóra, Mátyás Szilvia, Szabó Márta és a felnőtteknél is szereplő Gál Henrietta nyakába került az aranyérem.

 

DSCF5552 ab 

 

Végül a vezetők: Borsos József elnök, Baján János edző, Tuboly Béla technikai vezető kapta meg az érmeket. A fogadás baráti beszélgetéssel zárult.