Nyomtatás

 

IMG 0384 ab

 

Takács László elnök idézte fel az emlékezetes napokat. Elmondta, hogy már többször szerepeltek ezen az eseményen, de a 4. helynél előrébb nem sikerült végezniük. A vk-győzelem a klubcsapatok számára legrangosabb cím, olyan, mintha egy nemzeti együttes világbajnok lenne. A csehországi eseményt 15 ország közvetítette valamilyen módon. Az aranyérem azt is jelenti, hogy a BL-ben kedvezőbb sorsolást kapnak. Céljuk ott is a négyes döntőbe kerülés.

 

IMG 0393 ab

 

Balaicz Zoltán polgármester hangoztatta, hogy nemrég még a bajnoki cím ünneplése kapcsán találkoztak. A kupagyőzelemmel nem csak a klub, hanem a város hírnevét is öregbítették. A 60 ezres lélekszámú városok közül minden bizonnyal kevésnek adatik meg, hogy világkupa-győztes csapattal rendelkezzen.  Makovecz Tamás, az oktatási- kulturális- sport-bizottság elnöke gratulált a tekézők eredményeihez. Véleménye szerint a ZTK FMVas a város legjobb csapata.

 

Mészáros József, a névadó szponzor ügyvezetője a gratuláció mellett elmondta, hogy a ZTK FMVas a városban kinövi a támogatási keretet. Jó lenne a város segítségével új forrásokra szert tenni.