Nyomtatás

 

Péter Ágota hangsúlyozta, hogy a megállapodás hosszabb távra szól, ami azt jelenti, hogy bíznak a csapatban. Tíz éve volt bajnok a zalai csapat, reméli újabb sikerekben lehetnek társak.

 

Flex1


Majd elmondta, hogy a Flex egy olyan multinacionális és multikulturális vállalat, ami több mint négy földrészen, 30 országban, 200 ezer alkalmazottal dolgozik. Magyarországon évek óta a legjelentősebb tíz foglalkoztató között található. Zalaegerszegen 25 éve, 3000 dolgozóval működnek. Folyamatosan, évek óta vissza akarnak adni, és vissza is adnak annak a közösségnek, ahol élnek és dolgoznak. Ez azt jelenti, hogy támogatnak iskolákat, kórházakat, gyermeküdültetést, sport- és kulturális rendezvényeket. Nem gondolják, hogy ettől a szerződéstől a Flexnek nagyobb lesz az árbevétele, hogy több vevője lesz, vagy a profitja nő majd. Viszont abban biztosak, hogy a zalaegerszegi kosárlabda sikere a város sikere és az ő sikerük is.

 

Flex2

 


Balaicz Zoltán polgármester elmondta, hogy egy héttel ezelőtt egy egerszegi székhelyű cég állt be a kosárlabdázók mögé, amit most követ egy multinacionális vállalkozás. A Flex már hosszú ideje jelent van a város életében, nemcsak, mint munkáltató, hanem mint különböző események szponzora. A Flex által biztosított összegből további előrelépést tervezhetnek a ZTE KK-nál.


Stárics Kornél elmondta, hogy a Flex 1997-től van jelen a városban. Fennállása során már többször segítette a kosárlabdázókat. A mostani szponzoráció viszont az eddigi legjelentősebb, mivel három évre szól.


Dr. Gyimesi Endre, a zalaiak társadalmi elnöke elmondta, hogy polgármestersége idején hosszú tárgyalásokat folytatott, hogy a Flex Egerszegre kerüljön, de megérte, mivel a cég aktívan bekapcsolódik a város életébe. Az újabb reklámszerződéssel merészebb terveket fogalmazhat meg a férfi kosárlabdacsapat.


A szponzor neve a játékosok mezén, valamint a sportcsarnokban több formában lesz látható.