Nyomtatás

 

Szakály István kuratóriumi elnök köszöntötte a Magyar Atlétikai Szövetség nemrég megválasztott szakmai igazgatóját - Kámán Bálintot, aki nem más,mint a Zalaszám ZAC vezetőedzőjének a fia, a zalaegerszegiek egykori ifjúsági válogatottja. A szövetségi kapitány kijelentette,hogy örömmel adta át a díjakat a két zalaegerszegi fiatalnak.

 

Atl dijatado2018


Veiland Violetta a világbajnok Márton Anita mögött lett kétszer is ezüstérmes a felnőtt ob-n súlylökésben, s még csak 22 éves. A felnőtt bobó Európa Kupán 9. lett, itthon pedig mindenkorosztályos versenyt megnyert Bognár Szabolcs edző tanítványa.


Szűcs Valdó, a Zalaszám ZAC gátfutója a vb-n bronzérmes Baji Balázs mögött lett ezüstérmes a felnőtt ob-n,mint ahogy Angliában az egyetemi bajnokságon 110m gáton. Edzője - Kámán Ferenc - is dicséretben részesült.


A kuratórium tagjai és a Zalaszám ZAC elnöke pedig ajándékokkal kedveskedett Zalaegerszeg legjobb atlétáinak. Az ünnepséget követő kötetlen beszélgetésen szóba kerültek a jövő évi tervek.


Képünkön: Veiland Violett súlylökő, Kámán Vilmos ZAC elnök, Szűcs Valdó gátfutó,Szakály István kuratóriumi elnök,Kámán Bálint MASZ sportszakmai igazgató, Kámán Ferenc edző, Bognár Szabolcs edző.