Nyomtatás

 

BUEK2018ac

 

2017-ben is sikerült előbbre lépnünk, egyrészt a zalai foci két kiváló ismerőjének köszönhetően a megyei labdarúgó-bajnokságok, tornák, kupák  történéseinek villámgyors publikálásában, másrészt a mérkőzések nagyobb felbontásban történő adásában. Bár voltak gondjaink a közvetítéseinknél  - részben a mi hibánkból adódóan - mégis sikerült bizonyos technológiaváltást végrehajtanunk, s nem álltunk le a fejlesztéssel.

Mit hoz az idei év?

A Delphoi jósda legjobb tudomásunk szerint nem üzemel, a jövő feltérképezése pedig nem a mi profilunk. Így csak annyit tudunk mondani, ha továbbra is érezzük, van igény arra, amit vállaltunk, megyünk tovább, amennyire lehetőségeink engedik. Talán sokan nem tudják, a ZalaSport mögött nincs tőkeerős vállalkozás, szervezetileg nem része egy komoly felszereltséggel, háttérrel rendelkező médiumnak, helyi tv-nek, kisebb mértékű  önkormányzati támogatások mellett - amiért köszönet - minden saját áldozatvállalásunkból valósult meg.  

2008 október 23-án került fel a világhálóra a  ZalaSport online. Szeretnénk, ha 10 évvel később -  mindazokkal, akik életük részének tartják a sportot - együtt tudnánk ünnepelni.