Nyomtatás

Sopron: Pitts (12/3), Thompson (19/6), Takács (3), Rivers (7/3), Carter (29). Csere: Supola (5), Élő, Molnár M. (3/3), Werner, Fazekas. Vezetőedző: Sabáli Balázs.


ZTE: Ubilla (7/3), Johnson (26/6), Williams (6/6), Szabó (20/6), Agafonov (17). Csere: Djurics (6), Doktor (2), Simon (1), Bagó, Gulyás. Vezetőedző: Bencze Tamás.


A mérkőzést lendületesen kezdő Sopron gyorsan elhúzott, a ZTE védekezésben és támadásban egyaránt sokat hibázott. A második 10 percben is a házigazdák irányítottak. Carter mindkét palánk alatt korlátlan úr volt, sok center „gólt” kapott a ZTE.

 

ZTEKK Sopron191019

 

A harmadik tíz percben még egy ideig tartott a Sopron lendülete, de a vendégek védekezése kezdett összeállni, és mindjárt lett ritmusa támadásaiknak. A záró tíz perc elején 8-0-ás rohammal átvette a vezetést a zalai csapat. A Sopron még egy pontra felzárkózott, de a hajrá egyértelműen a vendégeké volt.. A végén sérülés miatt két kulcsjátékos hiányzott a hazaiaktól.


Mélyről jött fel a ZTE és aratott értékes győzelmet.


Értékelés:

Bencze Tamás, a ZTE vezetőedzője: - Végre sikerült teljes kerettel játszanunk. Az első félidőben nem találtuk a ritmust, támadásban, védekezésben sokat hibáztunk. A második félidőben váltottunk, visszajöttünk a mérkőzésbe. Értékes győzelmet arattunk, nem érdemtelenül.


Fotó: Bálizs Zsuzsa