Nyomtatás

 

ZTE: Szemerédi – Bolla, Lesjak, Devecseri, Gergényi – Kocsis, Grumics (Bobál 37. p.), Barczi, Kiss (Vojnovic 71. p.), Bedi – Novák(Farkas B. 70. p.) Vezetőedző: Dobos Barna.Változatos első negyed óra Szemerédi védett egy fejest, a másik oldalon Grumics hibázott jó helyzetben. Bátran játszott a már kiesett Monor a bajnok egerszegiek ellen, nem állt be védekezni. A ZTE ünnepi hangulatban játszott, kicsit könnyedén, könnyelműen. Két helyzete után, Grumics megsérült, helyére Bobál érkezett. Majd Novák hagyott ki nagy helyzetet. A kontra után Szemerédi védett bravúrral, a szögletet Farkas fejelte a ZTE kapujába, 0-1. Nem sokáig örülhettek a vezetésnek a vendégek, a félidő hosszabbításában Barczi beadását Bedi lötte a hálóba, 1-1.

 

DSCF0219

 

 

Szünet után már második lehetőségét kihasználta a ZTE, Bobál tört előre és kilötte a bal alsó sarkot, 2-1. Lendületben maradt a ZTE egy újabb hazai akció végén Kocsis talált be, 3-1. Ezután visszavett a tempóból a ZTE, kiegyenlítetté vált a találkozó. Az utolsó helyezett Monor támadott és szépített a hajrában, Hunya fejjel vettebe a ZTE kapuját, 3-2. A hátralévő percekben tovább szorongatott a sereghajtó, egy megpattanó lövést védett bravúrral Szemerédi.

 

DSCF0217

 


A hazai szezonzárón a már bajnok ZTE könnyedén, olykor könnyelműen játszott, de így is nyert.

 

DSCF0297

 

 


A találkozó után jöhetett az éremátadás, a csapat ünneplése.

 


Értékelés:

 


Dobos Barna, a ZTE vezetőedzője: - Örülök, hogy győzelemmel tudtuk megünnepelni a bajnokavatót. Egy jól játszó Monort győztünk le.

 

Horváth Dávid, a Monor vezetőedzője: - Gratulálok a ZTE bajnoki címéhez. Úgy érzem, a vereség ellenére jól játszottunk, ha egy kicsit jobban használjuk ki a helyzeteinket, pontot szerezhettünk volna.

 

Fotó: Zavilla András

 

A forduló további eredményei:

Budafok - Balmazújváros 0-2

Vác - Tiszakécske 0-1

Dorog - Kaposvár 2-5

Soroksár - Nyíregyháza 4-0

Gyirmót - Békéscsaba 3-1

Kazincbarcika - Győr 1-3

Mosonmagyaróvár - Csákvár 0-2

Budaörs - Siófok 1-3

Cegléd - Vasas 1-2

 

Tabella:

37 t