Nyomtatás

 

 

Tiszakécske: Molnár M., Szabó D., Oláh M., Csáki R., Tölgyesi V., Puskás Z. (72' Juhász L.), Polyák P., Batizi-Pócsi B., Szabó L. (63' Károly B.), Kardos N., Kocsis G. (54' Kocsis G.)

 

ZTE: Zöldesi I., Lesjak Z., Kónya K., Madarász M., Babati B. (4' Balázs Zs.), Gajdos Zs., Devecseri Sz., Bedi B., Gergényi B. (46' Horváth K.), Popin S. (61' Hudák M.), Kiss M. 

 

 IMG 4922a

 

A lendületesen kezdő ZTE az első húsz percben eldönthette volna a mérkőzést, de helyzeteiből csak egyet értékesített. A 13. percben Bedi közelről fejelt a kapuba (0-1). Ezután Gajdos hagyott ki újabb helyzetet. A kihagyott lehetőségek miatt nagy árat fizetett a ZTE, a hazaiak felbátorodtak, és egyre többször eljutottak ellenfelük kapujáig. Egy ilyen akció végén a 30. percben egy belőtt labdát Gergényi a saját kapujába továbbított, (1-1).

 

IMG 9023573

 

 A bekapott gól szerencsére nem törte le a ZTE-t, a 32. percben egy remek indítás után Gajdos vette be a hazaiak kapuját (1-2).

 

IMG 9023594


Fordulás után már jóval kiegyenlítettebb játék folyt a pályán. A hazaiak többször eljutottak ellenfelük kapujáig, de a ZTE előtt is adódott lehetőség. Egy alkalommal Hudák fejelt a kapufára. A hajrában ZTE javára előbb megítélt egy 11-est a játékvezető, majd a partjelzővel konzultálva visszavonta ítéletét.


A vendégek a gyengén kezdő újonc ellen a mérkőzés elején gólokkal vezethettek volna. Utána viszont meg kellett küzdeniük a győzelemért. Végül értékes három pontot szerzett a zalai csapat.


Értékelés:


Nagy Tamás, a ZTE vezetőedzője: - Úgy alakítottuk a találkozót, ahogy szerettük volna. Az első húsz perc után gólokkal vezethettünk volna. Ezután magunkra húztuk az ellenfelet, s bizonyos időszakokban nehézzé tettük számunkra a mérkőzést.

 

A forduló további mérkőzései:

Vác - Budaörs 1-0

Soroksár - Kazincbarcika 4-3 

Dorog - Mosonmagyaróvár 0-2

Balmazújváros - Cegléd 2-2

Kaposvár - Monor 3-2 

Békéscsaba - Siófok 2-0

Győr - Csákvár 1-3

Budafok - Gyirmót 1-0 

Nyíregyháza - Vasas 3-3 

 

Tabella:

0902 nb2 tabella1