Nyomtatás

 

ZTE: Szappanos - Kretz, Króner, Forgács, Deutsch - Babati, Ágoston (Bedi 46. p.), Végh, Nagy T. (Oláh 75. p.) - Bobál, Ekler. Vezetőedző: Csató Sándor.

 

A kötelező kvótánál több fiatal szerepelt a hazai együttesben. A ZTE számára különösebb tétje nem volt a találkozónak, a vendégek a bent maradást küzdöttek.

 

DSCF4366

 

Az első helyzetfélét a Kozármisleny alakította ki. Aztán több mint félórán át eseménytelen mezőnyjáték folyt a pályán, a kapuk alig kerültek veszélybe. A félidő hajrájában ismét a vendégek előtt adódott kisebb lehetőség, amelyet kihagytak. Az első félidőben a ZTE nem lőtt kapura, ez mindent elmondott támadójátékáról.

 

DSCF4339

 

Fordulás után az első hazai lehetőséget a 60. percben Babati hagyta ki. Közben megsérült a vendégek kapusa, hordágyon kellett lehozni a pályáról. A hajrában kitámadott a Kozármisleny, a ZTE előtt megnyílt a kontrázás lehetősége. A hazaiak többször eldönthették volna a találkozót, de legnagyobb lehetőségeiket is kihagyták.

 

DSCF4358

 

Végül maradt a döntetlen, amely a vendégek számára a búcsút jelentette a másodosztálytól. A ZTE az élbolytól leszakadva a 7. helyen zárt.

 

A szezonzáró mérkőzés alacsony színvonalú játékot hozott, mindkét csapat sok hibával játszott. A döntetlen igazságosnak mondható.

 

Értékelés:

 

Csató Sándor, a ZTE vezetőedzője: - Akár az idény során gyakran, ma is sok helyzetet hagytunk ki. Ismét több fiatalnak adtunk lehetőséget. A bajnokság előtt az 1-6. hely volt a cél, nem sikerült teljesítenünk.

 

Szanyó Károly, a Kozármisleny edzője: - Voltam már a csúcson, most a pokolban érzem magam. Számomra talány, hogy egy életéért küzdő csapatnál a játékosok nem tesznek meg mindent a sikerért.

 

Fotó: Zavilla András