Nyomtatás

 

ZTE: Demjén -  Bolla, Bobál D., Devecseri, Bedi - Kocsis (Grumics 73. p.),  Radó, Stieber, Mitrovics - Bobál G., Ikoba (Babati 58. p.). Vezetőedző: Dobos Barna.

 

DVSC: Kosicky - Bényei, Szatmári, Pákovics, Ferenczi – Kusnyir, Haris, Tőzsér, Varga (Bódi 75. p.) -  Szécsi (Adeniji 63. p.), Garba (Trujics 81. p.). Vezetőedző: Herczeg András.

Neki ugrott ellenfelének a ZTE, a játékosai az első nyolc percben három nagy helyzetet hagytak  ki. A vendégek egy gyors kontrával büntettek, Garba könnyedén futotta le a hazai védelmet és lőtt a hálóba, 0-1. A bekapott góltól megzavarodott a zalaiak védelme,  Bobál D.  kishíján öngólt szerzett.

 

ztedvsc 

 

Lassan talált magára a ZTE. Stieber lőtt fölé öt méterről. A házigazdák mezőnyfölényben játszottak, eredmény nélkül. Szünet után még inkább betömörült saját kapuja elé a DVSC. A ZTE mezőnyfölényben játszott, de ritkán került helyzetbe, ha még is, rendre telibe találták a vendégek kapusát. Aztán  a második félidőben is jött egy  tökéletes kontra, Garba a 77. percben ismét betalált, 0-2. A hátra lévő percekben a zalaiak akár egyenlíthettek is volna, de helyette ismét naggyá tették a vendégek kapusát.

 

 DSC 0604

 

A ZTE ezúttal is mezőnyfölényben játszott, de legnagyobb helyzeteit is kihagyta. A vendégek jóval kevesebb lehetőségükből kettőt értékesítettek és elvitték a 3 pontot. A ZTE játékosai ezen a mérkőzésen be voltak „oltva” gólszerzés ellen.

 

DSC 0620

 

Értékelés:

 

Dobos Barna, a  ZTE vezetőedzője: - Jól kezdtük a mérkőzést, de kihagytuk a helyzeteinket. Úgy nézett ki, hogy ma akár hány helyzetet alakítunk ki, nem tudunk gólt szerezni. A  vendégek első góljánál nagyot hibáztunk. Ezután a DVSC visszaállt védekezni. A második félidőben egy ideig nem is tudtuk feltörni a védelmüket, a hajrában azonban ismét akadtak lehetőségeink, de kimaradtak.

 

Herczegh András, a DVSC vezetőedzője: - Nagyot küzdöttünk, a csapat végig fegyelmezetten védekezett.  Két támadást végig vittünk, ezzel megnyertük a mérkőzést.  A másik fontos tényező volt, hogy kapusunk Kosicky nagyon jó teljesítményt nyújtott.  Mindenki odatette magát.

 

Fotó: ztefc.hu ill. Zavilla András