Nyomtatás

 

  ZTE: Kovács Z. - Polényi, Króner, Devecseri, Fodor Á. - Babati (Kovács Á. 72. p.), Patvaros, Hudák, Bedi, Szökrönyös (Jelena 60. p.) - Vernes. Vezetőedző: Artner Tamás.


Az első negyed órában két helyzetecske adódott a hazai csapat előtt, más érdemleges esemény nem történt a pályán. Két iparos csapat gyömöszölte egymást, a ZTE játszott enyhe mezőnyfölényben. Huszonöt perc után az első vendég lehetőséget Kovács tisztázta.

 

DSCF0827

 

A folytatásban a vendégek birtokolták többet a labdát, a félidő hajrájában ismét Kovács bravúrjára volt szükség, hogy ne vezessen a Csákvár. A ZTE az első félidőben elképesztően gyenge támadójátékot produkált.

 

DSCF0834

 

Szünet után gyorsan célba ért az első vendég kontra, teljesen megérdemelten szerzett vezetést a Csákvár. A hazaiak a bekapott gól után még tanácstalanabbá váltak, mentek a szokásos ívelgetések, amit könnyűszerrel hárított a vendégek védelme. A félidő közepén túl jött az újabb vendégtalálat, amihez szintén csak asszisztált a ZTE védelme. A hátralévő időben erőlködött a ZTE, különösebb eredmény nélkül.

 

DSCF0807


Több szurkoló a mérkőzés előtt hangoztatta, az igazi fokmérő a Csákvár elleni találkozó lesz, amikor felállt védelem ellen kell játszani. A ZTE ezúttal is bebizonyította, ebben a műfajban továbbra is gyenge. Igaz mentálisan erősödött a csapat, de sok iparossal bővült. A játékot szervező labdarúgó, vérbeli csatár nagyon hiányzik. A hazai vereséggel a kiesés kézzel fogható közelségbe került.

Értékelés:


Artner Tamás, a ZTE vezetőedzője: - Játékunkból jól felkészült a Csákvár. Csapatom egy idő után türelmetlenné vált, az ellenfél ezt könyörtelenül kihasználta.


Szíjjártó István, a Csákvár vezetőedzője: - Alaposan megváltozott a ZTE tavaszra. Összeszedettebb, mint korábban, mi viszont nagyot küzdöttünk.

 

Fotó: Zavilla András

 

Forduló további mérkőzései:

MTK Budapest–Szolnoki MÁV FC 2-0

Soroksár SC–Nyíregyháza Spartacus FC 0-0

Kazincbarcika–Budaörs 1-4

Szeged 2011 Grosics Akadémia–Budafok 0-2

Soproni VSE–Vác FC 1-2

Credobus Mosonmagyaróvár–Békéscsaba 1912 Előre 0-1

Kisvárda Master Good–BFC Siófok 0-2

Dorogi FC–Gyirmót FC Győr 1-3

WKW ETO FC Győr–Ceglédi VSE 3-0

 

Tabella: 

nb 2 1

                                                                                                    FOTÓ: eredmények.com