Nyomtatás

DVSC: Kosicky - Pákovics, Bényei (Kundrák 46. p.) Szatmári, Ferenczi - Kusnyir, Haris, Bódi, Varga - Szécsi, Garba ( Milunovics 75. p.) Vezetőedző: Vitelki Zoltán.


ZTE: Demjén - Bolla, Szépe (Bobál D. 33. p.), Bedi – Stieber, Böle (Babati 89. p.), Mitrovics, Katelaris - Radó, Bobál G. (Ikoba 82. p.). Vezetőedző: Márton Gábor.


Az első negyedórában két kisebb ZTE lehetőség maradt ki. A hazai csapat részéről Szécsi hibázott óriási helyzetben, majd 22 méterről Bódi lőtt fölé egy szabadrúgást. Ezután kiszabadult a szorításból a ZTE, Bobál G. hibázott nagy helyzetben. Az első félóra végén Stieber beadását biztos lábbal lőtte a bal felső sarokba Bobál G., 0-1.

 

 20200314 dvsc zte 65

 

Rákapcsolt a hazai csapat, beszorult a ZTE. Közben Szépe megsérült, le kellett cserélni. A félidő zárásaként a 44. percben Kosicky kapus hibázott nagyot, Stieber gurított közelről a kapuba, 0-2. Szünet után neki ugrott ellenfelének a debreceni csapat. Egy kontra végén Böle hibázott nagy helyzetben, a másik oldalon Garba tette ugyanezt. Mezőnyfölényben játszott a hazai csapat, de igazán nem sikerült helyzetbe kerülnie.

 

DVSC ZTEFC200314

 

A ZTE kontrák rendre veszélyesek voltak, Bobál G., és Böle is lezárhatná a mérkőzést, de helyzeteiket elhibázzák. A mérkőzés zárásaként Stieber passzolt Radó elé, a labda a hazai védőről visszapattant a csatár elé, aki a rövid felsőbe lőtt, 0-3.

 

DVSC ZTEFC200314a

 


A ZTE végig fegyelmezetten játszott, rákényszerítette akaratát a hazaiakra. Ha jobban koncentrálnak a vendégek, nagyobb különbséggel is nyerhettek volna.


Értékelés:


Márton Gábor, a ZTE vezetőedzője: - Nagyon sok helyzetet alakítottunk ki. A háromgólos győzelmünk ellenére nem volt könnyű mérkőzés. Nagyon fontos 3 pontot szereztünk.

 

Fotó: dvsc.hu