Nyomtatás

 

 

Az NB I-es mérkőzések megszervezéséhez kapcsolódó előírások szerint idén tavasszal azok jelentős részét már megvalósították. Így például a lépcsők újra festése, a székek újra számozása, az északi lelátón a hangosítás kiépítése, kamerarendszer javítása és egy új ledfal beszerzése már megtörtént. Utolsó lépésként a keleti vendégszektor megfelelő kialakítása szükséges még, így a keleti szektort teljes egészében a vendégszurkolók használhatják majd. Az átalakítás a szektor előtti kerítés építését és a régi játékosbejáró lebontását jelenti, hogy a vendégbejárón keresztül lehessen a keleti szektort feltölteni.

 

Vigh1

 


A kivitelezési munkákhoz Vigh László felhívást tett közzé vállalkozó cégek számára a lokálpatriotizmus jegyében, hogy az említett munkák befejezésében szerepet vállaljanak. A szükséges beépítésre szánt anyagokat a tulajdonos biztosítja. Vigh László képviselő reményét fejezte ki, hogy a felhívásra több cég is gyorsan jelentkezik, hiszen Zalaegerszegen a közösség érdekében az összefogás mindig is jellemző volt.


A fenti munkákat legkésőbb augusztus első hetére el kell végezni, hogy a ZTE FC - Ferencváros TC meccsel hazai pályán is el lehessen kezdeni a szezont.


Egyéb információ:


Mocnek Mária


ZTE FC ügyvezető


Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


+36 30 1676137