Nyomtatás

 

 

Andráshida: Czirjék Z., Horváth T. (86. Ferencz Z.), Simonfalvi G., Szegleti G., Takács S. (77. Bontó M.), Kalamár M., Bailo D., Marsai M., Bíró A., Kovács L. (61. Tóth L.), Nagy Z., vezetőedző: Dobos Sándor.

 

Nagykanizsa: Horváth M., Kretz B., Csáki J., Major M., Szabó B., Horváth D. (86. Lőrincz B.), Pál D., Kovács Gy. (73. Péntek A.), Vittman Á., Vlasics D. (65. Szőke D.), Horváth B., vezetőedző: Barna László.

Gólszerző: Major M. (43.)

 

Hosszú idő után rendeztek zalai rangadót az NB III-ban, aminek egyszerű volt az oka, csak a Tarr Andráshida szerepelt idáig ebben az osztályban. Az újonc Nagykanizsa csapatát mintegy 70 szurkoló kísérte el és lelkesen buzdította csapatát.


Az első negyedóra az ismerkedés jegyében telt el, egyik csapat sem kockáztatott, Kemény párharcokat láthattak a nézők, de a kapuk alig forogtak veszélyben. A küzdelem dominált.

 

 

andrashida nagykanizsa5

 

A félidő közepén Szegleti lőtt kecsegtető helyzetből fölé. A vendégek távoli lövésekkel kísérleteztek, amik gyengére sikerültek vagy elkerülték a kaput. A félidő hajrájában hibázott a hazai védelem, és egy lecsorgó labdát Major lőtt a kapuba, (0-1). A másik oldalon Bailo egyenlíthetett volna, de Horváth Márton tisztázott előle. A félidő zárásaként egy kanizsai helyzet maradt ki.

 

andrashida nagykanizsa4


Fordulás után aktívabb lett az Andráshida, ami abban nyilvánult meg, hogy többet birtokolta a labdát. Szegleti lőtt ismét fölé, majd Tóth László beadását tisztázták a vendég védők. A Kanizsa jól védekezett, a hazai csapat támadásban tanácstalan volt, csak felívelgette a labdákat. A magas vendég védők könnyű szerrel hárították ezeket a kísérleteket. A hajrában Horváth Márton kétszer is mellé ütött a labdának, de Bíró ollózását biztosan fogta. A hajrában mindkét oldalon adódott egy helyzet, azonban újabb gól már nem született.

 

andrashida nagykanizsa3


Küzdelmes, közepes színvonalú találkozón egy védelmi hiba után született gól döntött. A döntetlen jobban megfelelt volna a játék képének.


Értékelés:


Dobos Sándor, az Andráshida edzője: - Nehézségeinket nem tudtuk leküzdeni. A mérkőzésen egy lecsorgó labda utáni gól döntött. Nekünk is voltak lehetőségeink. A szerencsésebb csapat nyerte a mérkőzést.


Barna László, a Nagykanizsa vezetőedzője: - Küzdelmes mérkőzésen mindkét csapat idény eleji formában játszott, de úgy érzem, rászolgáltunk a három pontra.

 

A forduló további mérkőzései:

Ajka - THSE-Szabadkikötő 7-1

III. Kerület - Puskás Akadémia II. 2-2

Ménfőcsanak - Pápa 0-0

Csepel - Komárom 1-2

Vasárnap 17:00

Dunaharaszti - Pénzügyőr 3-1

BKV Előre -  Sárvár 1-1 

Érd - MOL Vidi II.  2-1 

 

A tabella jelenlegi állása:

1 nb3 tab