Természeti sportok

Egerszegi tájfutók a csapatbajnokságokon

 

A Vértes-hegység északi lábainál Szárliget térségében rendezték meg a tájékozódási futók idei országos csapatbajnokságát és a pontbegyűjtő országos csapatbajnokságot. Zala megye színeit a Göcsej KTFE 6, míg a TRIÓ Egerszeg ZTC 8 csapattal képviselte.

 

Szombathelyen került lebonyolításra két fordulóban Vas, Veszprém és Zala megye rövidtávú tájfutó bajnoksága,. A versenyen több mint 200-an álltak rajthoz, köztük a Göcsej KTFE és a TRIÓ Egerszeg ZTC tájfutói is.

A Mecsekben, Orfű központtal rendezték meg a tájékozódási futók legnagyobb hazai kupaversenyét, az 5 napos Hungária Kupát. A több mint 1300 induló között ott találhattuk a TRIÓ Egerszeg ZTC és a Göcsej KTFE tájfutóit is.

DobriSomaA megyei lovas utánpótlás mezőnyének utolsó fordulóját, egyben döntőjét rendezték a Csónakázó-tónál, ahol a fiatalok futószáras, díjlovagló, kis- és nagy-ugró, valamint úgynevezett ügyességi számokban is rajtolhattak lovaik nyergében.

A Galambok és Zalakaros között található lovaspályán C-kategóriás kettesfogat-hajtó megyei fordulót rendeztek a Kanizsa Lovasklub SE szervezésében, amelynek keretében akadályhajtásban és vadászhajtásban mérték össze tudásukat a nem csupán Zalából érkezett versenyzők.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates