Fallabda

Öntöde ZEUS: három város csapata.

 

Befejeződött a csapatbajnokság a fallabdázók különböző osztályaiban. Az egerszegi kötődéssel rendelkező Öntöde ZEUS SE valamennyi csapata bent maradt. Fennállásuk során először történt ilyen.

Squash csapatbajnokság harmadik forduló.

Befejeződtek a squash csapatbajnokság küzdelmei. Az Öntöde-ZEUS női és férfi első osztályú csapata Budapesten, a másodosztályú Nyíregyházán vívta sorsdöntő mérkőzéseit.

Megkezdődött a csapatbajnokság squashban

Megkezdődtek a küzdelmek a 2016/2017-es felnőtt férfi squash csapatbajnokságban. Idén az Öntöde-ZEUS csapatai az első-, a másod- és a negyedosztályban szerepelnek.

Squash csb 2. forduló.

Január közepén folytatódtak a squqash csapatbajnokság küzdelmei. Az Öntöde-ZEUS első osztályú csapata Szegeden, a másodosztályú Tatabányán, a negyed osztály B-csoportjában szereplő Szombathelyen, a női alakulat pedig Budapesten lépett pályára.

Bent maradni a legjobbak között.

Önállóan szerepelt már a legjobbak között a ZEUS SE férfi fallabda-csapata, egy év után azonban kiesett az első osztályból. A történtek után összedugták a fejüket a délnyugat-dunántúli régió csapatainak ( Szombathely, Kaposvár, Zalaegerszeg és Nagykanizsa) vezetői és az egyesülés mellett döntöttek. Meglett a döntés eredménye, az Öntöde ZEUS I feljutott az élvonalba.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates