Cselgáncs

Zalaegerszegen, a Zalakerámia Sport és Rendezvénycsarnokban rendezték meg a diák A, B, C és ifjúsági leány és fiú országos diákolimpiai versenyt, a Zalaegerszegi Judo Sportegyesület rendezésében.

Az NTE 1866 dzsúdósai Pápán az V. Bakony Kupa cselgáncsversenyen léptek szőnyegre, mely egyben az Észak-Dunántúli Regionális Judo Szövetség rangsorversenye is volt egyben.

A Nagykanizsai TE 1866 cselgáncsozói meghívásos nemzetközi versenyen vettek részt a szlovéniai Ptuj városában, ahol hat ország (a házigazda Szlovénia mellett Horvátország, Magyarország, Montenegró, Olaszország, Szerbia) 22 klubjából 250 versenyző lépett tatamira.

A Nagykanizsai TE 1866 egyesület a Jigoro Kano Alapítvánnyal karöltve a Kanizsa Centrum Mozgásközpontjában rendezte meg az idei cselgáncs Kanizsa Bajnokság második fordulóját.

Éremeső Barcson.

A Nagykanizsai TE 1866 cselgáncsozói Barcson a Dél-dunántúli Regionális Judo Szövetség idei első rangsorversenyén szerepeltek, melynek keretében a magyarok mellett horvát és szlovén sportolók is indultak.

Megosztások

Médiapartner

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates