Kosárlabda

Miután Bencze Tamás, a Zalakerámia ZTE KK vezetőedzője köztudottan két centerrel számol a bajnokságban, Ivica Radics érkezését követő bejelentés után nem sokkal később kaptuk a hírt, hogy hosszas keresgélés után Maurice Jeffers lett a negyedik kiválasztott légiós. 

Megkezdte felkészülését a Zalakerámia ZTE KK.

Az elmúlt bajnokságban bronzérmet szerző Zalakerámia ZTE KK férfi NB I-es kosárlabdacsapata megkezdte felkészülését a 2017-2018-as bajnoki idényre. A magyar mag a felnőtt válogatott kerettag Benke Szilárd kivételével kezdte meg a munkát.

Hazai játékos még jöhet.

Sigi Koizart, Elisabeth Pavel és Gorjanácz Ágnes leigazolását követően a ZTE NKK szakmai stábja megtalálta a kettes és az ötös posztra is a megfelelő külföldi játékost.

Rayshawn Simmons 23 éves, 194 centi magas amerikai hátvéd a Zalakerámia ZTE KK legújabb légiósa. Simmons az előző szezonban a cseh bajnokságban szereplő Prostejov játékosa volt, s 15 meccsen átlagosan 30 perc alatt 12 pontot, 5 lepattanót és 5 gólpasszt szerzett.

A Zalakerámia ZTE szakmai stábja folyamatosan dolgozik a csapat keretének kialakításán, mivel az idei bajnokság a tervezet szerint egy héttel korábban kezdődik, mint az előző kiírás. A magyar mag szinte teljesnek mondható, mivel ebben az időszakban megfelelő kvalitású játékost nagyon nehéz már igazolni.

Megosztások

Médiapartner

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates